Živanice hostí celek, který se nachází na sestupových příčkách. V případě jeho skalpu by si polepšily. O poznání těžší šichta nemine pardubické béčko. Zajíždí na půdu vedoucího týmu a rozhodně ho nebude zajímat, na jakých místech se natáčel seriál Svatby v Benátkách.

Sobota 16.30:
TJ Sokol Živanice (8., 11 b., 8:6) – SK Český Brod (14., 6 b., 5:15).
Josef Košátko, trenér Živanic: „Ač jsem v minulosti dvakrát v Českém Brodě trénoval, v éře legendárního kmotra Mrázka, současný tým příliš neznám. Údajně se prezentuje velmi rychlým přechodem do útoku po ose Vobořil, Walter a Froněk. V těchto hráčích je asi největší kvalita. Ofenzivní síla Středočechů by měla být lepší než obranná fáze. V týdnu soupeř vyměnil trenéra, což bývá nová motivace pro většinu hráčů. Nicméně, my jsme vydřeli vůlí tři body v takřka ztraceném utkání na Tesle a to by mělo být impulzem k přenesení velkého odhodlání do dnešního boje. Každopádně, abychom uchovali hodnotu získaných bodů v okresním derby, je třeba to potvrdit doma s Brodem."
Tip Deníku: 1

Neděle 16.30:
SK Benátky nad Jizerou (1., 17 b., 13:5) – FK Pardubice B (12., 9 b., 14:16).
Kamil Řezníček, trenér Pardubic B: „Trápí nás marodka i karetní tresty, Co se týče kmenových hráčů béčka, s těmi si patrně nevystačíme. Budeme tak závislí na pomoci z prvního týmu. To hraje sice v sobotu dopoledne, nicméně jeho kádr rovněž není v optimálním složení. Tak uvidíme. Soupeř v minulém kole jasně přehrál Ústí v jeho prostředí. Jedná se o farmu Mladé Boleslavi, která však nevyužívá služeb hráčů ze Synot ligy v tak hojné míře. Nejzkušenějším borcem je Flachbart. Benátky se prezentují agresivním, běhavým fotbalem podpořeným dobrou kombinací i rychlým přechodem do útoku. Hrají zkrátka moderní fotbal a ne náhodou se utábořily v čele divizní tabulky. Pojedeme se pokusit o malý zázrak a vydolovat alespoň bod."
Tip Deníku: 1