Okresní výměna stráží. Na čele krajského přeboru se místo Holic vyhřívá pardubická rezerva. V přímém souboji o vedoucí flek slavilo úspěch mládí, nutno podotknout, že výrazné mládí, nad zkušeností. Domácí sice v deseti lidech zlikvidovali dvoubrankovou ztrátu, ovšem pak pohrdli možností dokonat velký obrat a soupeř je okamžitě ztrestal.

Jarní premiéru si odbyly Moravany. Jenže jim zhořkla. Favorizovanou chrudimskou juniorkou se nenechaly přehrávat. na vedoucí gól soupeře odpověděli stejnou mincí, jenže radost jim překazil verdikt rozhodčího. Pro údajný faul na brankáře ho neuznal.
Manko v odehraných zápasech nabrala také Přelouč.

Holice – Pardubice B 2:4
Václav Velinský, trenér Holic: „Začátek zápasu se nám vůbec nepovedl. Nejdříve jsme dostali branku z brejku a pak byl vyloučený T. Jedlička. Jeho hrubá nedisciplinovanost nás stála body. A vzápětí jsme dostali druhý gólu. Z tohoto šoku jsme se vzpamatovávali až do konce prvního poločasu. Do druhé půle jsme šli s tím, že nemáme co ztratit. Zvýšili jsme důraz, hráli více agresivně. Dostali jsme soupeře pod tlak a po zásluze vyrovnali. Zápas jsme mohli i rozhodnou ve svůj prospěch, šance jsme na to měli. Nicméně před koncem udeřilo na druhé straně. Po další hrubce jsme dostali branku na 2:3 a bylo rozhodnuto. Za druhý poločas je potřeba hráče pochválit za bojovnost a nasazení. To už ale neplatí o disciplíně. Ta byla na katastrofální úrovni. S tímhle se fotbal hrát opravdu nedá!!!"

František Kovárník, trenér Pardubic B: „Utkání o první místo jsme začali velmi dobře a hned z prvního útoku jsme se ujali vedení. Herně jsme domácí k ničemu nepouštěli, ti navíc byli brzy oslabeni o vyloučeného Jedličku a my zvýšili. V tuto chvíli byli holičtí fotbalisté zralí na ručník. Před přestávkou jsme měli další příležitost na zvýšení náskoku, ale nedali jsme. Do druhé půle domácí udělali změny v sestavě i rozestavení a přitlačili nás na naši polovinu. Z toho vyplynula první sporná penalta a následné snížení. Za dvacet minut se zrodila další útočná akce Holic, červená karta pro našeho hráče, penalta a vyrovnání. Poté jsme udělali změny my, hru vyrovnali a ze dvou brejků v závěru zápasu strhli opět vedení na svoji stranu. Myslím si, že to pro nás bylo zasloužené vítězství, neboť ve velmi mladé sestavě plné dorostenců, jsme podali bojovný a kolektivní výkon. A ten nás dovedl vedl k výhře! "

Chrudim B – Moravany 1:0
Miroslav Kaluža, trenér Moravan: „Jednalo se o vyrovnaný, takzvaně remízový zápas. Rozhodl ho domácí střelec Kroutil. Bohužel nám hlavní rozhodčí branku Kříže neuznal pro údajný faul na brankáře, který tak teatrálně zamaskoval svoji hrubou chybu. První jarní zápas jsme odehráli ve slušném tempu. Pro úspěch v následných utkáních je potřeba zapracovat na větší aktivitě krajních hráčů směrem dopředu."

Hlinsko – Přelouč
 odloženo
Václav Sůra, trenér Přelouče: „V sobotu odpoledne jsme volali do Hlinska a bylo nám řečeno, že utkání se má hrát. Tedy v případě, že nebude pršet. Samozřejmě, že nepršelo. Jenže ráno v devět zavolali našemu sekretáři, že utkání se kvůli nezpůsobilé,mu terénu neuskuteční, ať nejezdíme. Náhradní termín je zatím v jednání."