Holice – Dvůr Králové  0:2
Jiří Tesař, trenér SK Holice: „Vstup do první půle vyšel podle našich představ. Soupeři jsme nedali moc prostoru a bylo to hned znát. Celý první poločas jsme hráli skoro na výbornou, vypracovali jsme si i šance, ale gól bohužel nedali. Střely končily vždy mimo bránu. Do druhého poločasu vstupovali kluci se stejným odhodláním bojovného ducha. Co čert ale nechtěl, to se stalo. Během tří minut soupeř skóroval hned dvakrát. A poměrně snadno: do otevřené obrany jednoduchý míč. Na zvrat jsme už jednoduše neměli. Rozdíl dvou branek budeme asi jen těžko v divizi obracet. Za první poločas musím hráče pochválit. Po obdržených brankách už naše hra nestála za nic."
Ladislav Doseděl, trenér TJ Dvůr Králové: „V prvním poločase jsme bohužel na hřišti nováčka nepředvedli zhola nic. O přestávce byli hráči skleslí, ale do druhé půle vstoupili s úplně jiným elánem. Hodně nám pomohla úvodní branka, po níž jsme zápasu již dominovali. Soupeř hrál v první půli dobře, po inkasovaném gólu ale herně odešel. Mrzí mě, že nedokážeme dobrý fotbal předvádět po celý zápas, snad to ale brzy přijde."

Lhota p. L.  –  Svitavy  2:4
Josef Petera, trenér TJ Sokol Lhota pod Libčany: ,,Utkání se nám nepovedlo. Soupeři jsme po hrubých chybách našeho stopera darovali tři góly, dvě stoprocentní šance jsme naopak neproměnili. Hosté si tak zaslouženě odvezli všechny body. Náš výkon byl zatím nejhorší ze všech odehraných utkání. Není možné, abychom začali hrát až od 60. minuty."
Martin Pulpit, trenér TJ Svitavy: „Smekám před hráči za to, jak zvládli tři těžké zápasy během sedmi dnů, v jakém tempu a s jakým nasazením je odehráli. A to většina z nich chodí do zaměstnání. V závěru zápasu ve Lhotě už na nich byla únava patrná, ale zvládli to výborně. Mrzí mě, že jsme nedali ještě o dva tři góly více, protože jsme na to měli.  Sice jsme si cestu ke třem bodům zdramatizovali dvěma individuálními chybami, ale naše vítězství bylo zcela zasloužené. Po tak náročné sérii by bylo nefér vyzdvihovat jednotlivce, protože každý ze sebe vydal všechno. A to jsme byli stále v úzkém kádru dvanácti třinácti lidí."

Letohrad  –  Náchod  5:2
Jaroslav Veselý, trenér FK OEZ Letohrad: ,,Tentokrát na koncovku žehrat nemohu, naopak jsme byli v zakončení téměř stoprocentně produktivní. Mrzí mě jen, že jsme jako tým mohli zabránit obdrženým brankám ve druhém poločase. Pomohli bychom tím gólmanovi Volšíkovi k nule a vrátili mu, že nás dvakrát v první půli podržel. Pokud si mám ale vybrat, raději vyhraji 5:2  než 1:0. To je mému naturelu a trenérské filozofii blíž. Náchod se zde prezentoval sympatickým výkonem, i když to podle výše skóre možná tak nevypadá."
Jiří Kuneš, trenér FK Náchod: „V zápase rozhodla větší zkušenost domácích, my jsme pykali za individuální chyby a za herní naivitu."
Ústí n. O.  –  Dobrovice  2:0
Jan Navrátil, trenér Jiskry Ústí nad Orlicí: ,,Máme za sebou těžké utkání. Dobrovice byla z uplynulých čtyř kol herně nejsilnějším soupeřem. Nám pomohl dobrý začátek. Vedli jsme 1:0, ale od 20. minuty byli hosté herně lepší. Přesto jsme si šance na zvýšení vytvořili, ale proměnili až tu poslední v samém závěru. Hosté u nás podali velmi dobrý výkon, rozhodně se budou pohybovat v horních patrech tabulky."

Semily – Pardubice B  3:3
Lukáš Ouředník, vedoucí mužstva FK Pardubice B: „U nováčka v Semilech jsem sehráli další hodně smolné utkání. Po první půli jsme měli vyhrávat tak o tři branky, neboť šancí bylo mnoho. Domácí neměli prakticky nic, kromě darované penalty. Druhý poločas se hrálo dlouho bez šancí, až přišla naše parádní pětiminutovka, ve které jsme vstřelili dva krásné góly. A navíc měli kopat penaltu po jasném faulu na T. Kakrdu. V očekávaném závěrečném tlaku domácích jsme dlouho odolávali, ale přesto čtyři minuty před koncem snížili. Když už se zdálo, že zápas dovedeme do vítězného konce, přišel v nastavení roh domácích, po něm šťastná tečovaná střela po odraženém míči a vyrovnání. Vzhledem k tomu, že soupeř patřil do kategorie slabších,  nás ztráta dvou bodů mrzí dvojnásob."

Nová Paka  –  Nový Bydžov  2:2
Josef  Hloušek, trenér 1. FK Nová Paka: „Vyhrát mohly obě strany. Ale vzhledem k tomu, že jsme dvakrát prohrávali, je pro nás remíza spravedlivá. Soupeř přijel s chytrou taktikou, kterou se nám podařilo přečíst a střídající hráči přinesli oživení, Macháček se přesunul až na  hrot, kde novobydžovskou obranu hodně zaměstnával."
Miroslav Chalupa, trenér RMSK Cidlina Nový Bydžov: „Utkání se muselo divákům líbit, neboť mužstva se prezentovala útočným fotbalem s množstvím šancí na obou stranách. To bylo navíc okořeněno čtyřmi brankami. Před zápasem bychom bod brali, ale vzhledem k tomu, že jsme dvakrát vedli, tak nás mrzí, že jsme utkání nedokázali dotáhnout do vítězného konce. Přesto bych chtěl poděkovat hráčům za předvedený výkon."