I.A TŘÍDA: Titanic Srch (1. místo, 31 bodů) – Dolní Újezd (7. místo), Sobota 14.00 hodin. V minulém týdnu Srch ztratil první domácí body a druhé Staré Hradiště mu je v patách: „Dobře rozehraný zápas jsme ztratili v samotném závěru, dnes musíme být pozornější,“ uvedl trenér Srchu Jaroslav Míchal. Titanic má velkou šanci přezimovat na špici tabulky I. A třídy.

I.A TŘÍDA: 1. FC Žamberk (4. místo, 19 bodů) – Sokol Staré Hradiště (2. místo, 28 bodů). Sobota 14.00 hodin. Všechny zápasy venku jsme vyhráli a doufám, že svým přístupem sehrajeme dobrý zápas v Žamberku. Bohužel, mimo hru jsou Pecháček a Bakule, navíc angínu má Hýsek. Opět nás čeká těžký soupeř, navíc se musíme připravit na těžký terén. Výhrou v Srchu jsme si udrželi kontakt s absolutní špicí tabulky, o to víc bychom ze Žamberku nechtěli přijet s prázdnou,“ sdělil trenér Hradiště Jaroslav Mudroch.

I. A TŘÍDA: Sokol Morašice (11. místo, 11 bodů) – Sokol Moravany (5. místo, 19 bodů). Neděle 14.00 hodin. Svěřenci trenérů Hendrycha a Krpaty si špatném úvodu do soutěže vedou dobře, ale v Morašicích je nečeká žádná procházka: „ Soupeř potřebuje naléhavě body a lze předpokládat, že udělá vše pro bodový zisk. Bohužel, bude nám chybět klíčový hráč středové řady Veselý, který za vyloučení v minulém zápase dostal stopku na tři zápasy, zraněný je Hynek. Robert Klička je již v pořádku, chce hrát, ale domnívám se, že zdravotní stav je přednější. Uvidíme. Příležitost dostanou mladí hráči, kteří potřebují zápasovou zkušenost. Na menším hřišti to bude zápas o bojovnosti a nasazení,“ sdělil trenér Roman Hendrych.

I.A TŘÍDA: SK Chrudim (14. místo, 8 bodů) – Sokol Rosice nad Labem (9. místo, 15 bodů). Sobota 14 hodin: Oba týmy se trápí a jdou od prohry k prohře: „Podzim dohráváme a pro špatnou tréninkovou morálku mužstva jenom ztrácíme. Přemýšlím o změnách v sestavě a zvažuji, zda z trenérské pozice nepůjdu hrát,“ uvádí trenér Milan Ujec.

I.A TŘÍDA: Valy (10. místo, 11 b.) – Jiskra Králíky (8. místo, 16 b.). Sobota 14 hodin. „V Chocni jsme v minulém kole nebodovali, musíme se o výhru poprat dnes. K dispozici již bude V. Bažant, mnozí hráči mají šrámy, ale chtějí hrát, rozloučit se s podzimní sezonou vítězstvím a do zimní přípravy tak jít s lepší náladou,“ uvedl včera valský kouč Tomáš Bolek.