O postup do divize si to rozdávají Ústí nad Orlicí a Svitavy. Jejich týmy si výborně vedou na domácí půdě, kde jen jednou ztratily body remízou, na hřištích soupeřů si lépe vede Ústí nad Orlicí, které se venku na rozdíl od Svitav dokáže prosazovat střelecky.

Do jarních odvet půjde Ústí se čtyřbodovým náskokem. Pomyslný podzimní bronz si vybojoval dobře poskládaný celek Moravské Třebové, který získal stejný počet bodů jako Dobříkov, jenž se svými výsledky stal největším překvapením podzimu.

Pátým týmem v podzimním účtování je loni ještě divizní Choceň. Vedení klubu bylo zpočátku hodně zdrženlivé v ambicích, ale v průběhu sezony divizní zkušenosti dokázala Choceň prodat na hřištích soupeřů, kde byla po Ústí druhým nejúspěšnějším týmem.

Ostatní celky patří do středu tabulky. Více se čekalo především od Hlinska, které si v průběhu podzimu prožilo nečekanou krizi a došlo i na změnu trenéra. Potvrdila se i proměnlivá výkonnost B týmů Letohradu a Tesly Pardubice. Velkým překvapením je nováček ze Srchu. Ten byl v průběhu podzimu decimován značnou marodkou. Zpočátku vyznával útočné pojetí hry, ale okolnosti ho donutily k ukázněné defenzivě a ta nováčku v závěru podzimu přinesla nečekané výhry v Chocni a v Letohradu. V posledních třech zápasech Srch neinkasoval jediný gól.
Jen průměrné výsledky dosahoval FK AS Pardubice, který také zápasil v nebývalé míře s marodkou; svůj stín nepřekročily Stolany.

Role outsidera zůstala Skutči, jež jako jediná na podzim zůstala bez vítězství, a je přikovaná na dně tabulky. Urvala jediný bod – doma s Moravskou Třebovou (1:1).