Rosice n. L. – Dobříkov 5:2
Jiří Hofman, vedoucí mužstva Rosic: „První poločas se naši fanoušci museli bavit jako při premiéře dvanáctého dílu Čundrcountry show. Téměř vše, na co jsme sáhli, nám vyšlo. Výsledkem bylo vedení 4:0. Bohužel ve druhé půli jsme zůstali duchem zřejmě někde na tribuně a obraz hry podle toho vypadal. Výsledek kazí dvě branky v naší síti, které v úplném závěru po vystřídání našich brankářů vsítil hostující celek. Nutno podotknout, že první gól byl téměř nechytatelný. Mám takový pocit, že slabší mužstvo zřejmě do Rosic v podzimní části již nepřijede."

Sezemice – Mnětice 1:0
Petr Málek, vedoucí mužstva Sezemic: „V prvním poločase jsme měli jasnou převahu, jenže vytěžili z ní jediný gól. Po každém utkání mluvím o tom, že v úvodní čtvrthodině či dvacetiminutovce zahazujeme vyložené šance. Ovšem co jsme nedali proti Mněticím, to už je do nebe volající. Takhle byl soupeř stále ve hře a také nám po přestávce docela zatápěl. S narůstajícími minutami převzal iniciativu a ke konci už nás zcela přehrával. Naštěstí jen po velké vápno a bez větších šancí. To co prošlo směrem k naší bráně, pochytal jistý Báča. "
Martin Turek, vedoucí mužstva Mnětic: „Do utkání jsme vstoupili ustrašeně a bohužel nám toto vydrželo po celý první poločas. Když jsme k tomu ještě přidali nepřesnosti, tak jsme se nemohli divit, že na hřišti existovalo pouze jedno mužstvo. A naše to nebylo. Ve druhé půli jsme se už dostávali více do hry, ale nedokázali jsme se prosadit až do úplné koncovky. Domácí vyhráli zcela zaslouženě."

Rohovl. Bělá – Zámrsk 2:2
Jaroslav Novák, trenér Rohovládovy Bělé: „Třetí vítězný korálek v řadě jsme bohužel na šňůru nenavlékli. Nepotrestali jsme nedisciplinovaný výkon soupeře. Neproměnili jsme ani ty nejvyloženější šance, kdy jsme několikrát stáli tváří v tvář pouze brankáři. Naopak v 90. minutě jsme si nechali dát vyrovnávací branku. Tak zkušení hráči by to měli dokopat v poklidu, zvlášť když jsme dohrávali proti deseti. Remíza je pro nás jednoznačně ztrátou."

Kameničky – Řečany  0:2
Jaroslav Křivka, trenér Řečan: „Potvrdili jsme fakt, že se nám v Kameničkách daří. Ve velmi tvrdém utkání jsme se v osobních soubojích domácím vyrovnali a navíc přidali trochu fotbalovosti. Vynikající zápas odehrál Kobera, který piloval postranní lajnu jako již před dvaceti lety. Byl k neudržení. Zápas jsme měli pod kontrolou a jen škoda, že jsme v závěru nevyužili otevřené obrany domácích k navýšení skóre. Soupeř bojoval až do konečného hvizdu, ale ze závěrečného náporu se mu podařilo jen nastřelit konstrukci Černíkovi branky."

Vysoké Mýto – Přelouč B 2:0
Michal Strnad, trenér Přelouče B: „Na hřišti lídra jsme podali dobrý výkon. Vypadá to, že se konečně začínáme srovnávat s I. B třídou. Hrál se poměrně vyrovnaný zápas. Slušně jsme bránili a soupeři toho moc nedovolili. V první půli jsme inkasovali po špatně zahraným osfajd systému, ve druhé pak po standardní situaci. S výkonem svého týmu nejsem nespokojený, horší je už to s umístěním a bodovým ziskem."

Luže – Holice B 3:0
Daniel Tocháček, vedoucí mužstva Sezemic: „Odehráli jsme asi nejlepší utkání v nové sezoně. Dobře hrajícím domácím jsme dokázali hodinu vzdorovat a zejména za výkon v první půli bychom si bod zasloužili. Bohužel se pak projevila kvalita a zkušenost Luže  a také trochu smůla, jelikož všem gólům jsme mohli při troše štěstí v pohodě zabránit. Nicméně první tým v soutěži není tím, s kým bychom měli sbírat body."