I. A třída

Sobota 17.00 TJ Sokol Rohovládova Bělá (6., 9 b., 10:7) – FK Letohrad B (10., 4 b., 10:20).
Jaroslav Novák, trenér Rohovládovy Bělé: „Na zápas s Letohradem se těšíme, chceme potvrdit formu a bodový zisk z minulých utkání. Konečně budeme mít skoro všechny hráče 
k dispozici, a tak věříme, že budeme úspěšní, i když fotbal někdy nemá logiku."
Tip Deníku: 1

Neděle 14.30: TJ Luže (7., 8 b., 9:11) – AFK Horní Jelení (12., 3 b., 7:11).
Roman Hendrych, hrající asistent trenéra Horního Jelení: „Čeká nás velmi těžký soupeř, který doma hraje dobrý fotbal. My jsme si, alespoň doufám, po vyhraném domácím zápase trochu zvedli sebevědomí. Musíme hrát v Luži zodpovědně zezadu a pokusit se využít každého brejku. Jenom tak můžeme bodovat. Měli bychom být kompletní."
Tip Deníku: 0

Neděle 17.00: TJ Svitavy B (3., 11 b., 16:8) – SK Pardubičky (11., 3 b., 6:9).
Tomáš Mrázek, sekretář Pardubiček: „Těžko se hledají stále nová slova, když se u nás skoro každý týden opakuje to samé. Bohužel 
s body je to u nás zatím stejně jako se sběrem hub 
v tomto tropickém počasí – prostě nejsou… Zaplaťpánbůh, stále na tom nejsme tak špatně jako Příbram. Nic to ale nemění 
na tom, že body už musíme začít sbírat, a to kdekoliv. Pokusit se o to musíme i na neoblíbené umělce ve Svitavách."
Tip Deníku: 1

I. B třída

Sobota 17.00: T.J. FC Titanic Srch (1., 15 b., 23:9) – SK Rozhovice (5., 10 b., 12:9).
Michal Šmíd, hrající trenér Srchu: „Rozhovice jsou dobrý soupeř, ale poslední dobou se jim nedaří dosáhnout na lepší výsledky. Mají stabilní kádr, který patří do špičky. My jsme ofenzivním týmem, rádi útočíme, a proto ani tentokrát nebudu bránit klukům drát se do brány."
Tip Deníku: 1

Sobota 17.00: TJ Slavoj Choltice (10., 6 b., 10:10) – TJ Sokol Sruby (4., 10 b., 16:8).
Luboš Vorlíček, trenér Choltic: „V domácím utkánjí proti Srubům je naším cílem hlavně neprohrát. Věřím, že se sejde dostatečný počet našich hráčů, abychom tento zápas vůbec mohli sehrát."⋌
Tip Deníku: 0

Neděle 17.00: Spartak Sezemice (13., 4 b., 7:18) – TJ Sokol Staré Hradiště (12., 6 b., 7:11).
Ondřej Kumpan, trenér Sezemic: „Čeká nás další těžký zápas. Po špatném startu se zlepšujeme a doufám, že to potvrdíme i v tomto utkání. Doma už jsme bodů poztráceli dost, budeme chtít vyhrát a potěšit dobrým výkonem naše diváky."
Miroslav Semerád, trenér Starého Hradiště: „Čeká nás derby, které nemá favorita. Doufám, že dáme dohromady kvalitní sestavu."
Tip Deníku: 0

Neděle 17.00: FK Horní Ředice (8., 6 b., 12:11) – FK Proseč (2., 12 b., 13:7).
Ondřej Šedivka, hrající asistent Horních Ředic: „V dalším zápase doma hostíme fotbalovou Proseč, která dokáže pěkně kombinovat. Soupeř má v týmu i dobře rychlostně vybavené hráče. To vše si musíme pohlídat a podat po všech stránkách zodpovědný a bojovný výkon s kvalitou dopředu, protože se opět hraje o body. Sestavu tentokrát opět trošku pozměníme."
ip Deníku: 1

Neděle 17.00: SK Řečany nad Labem (7., 7 b., 9:10) – SK Zámrsk (9., 6 b., 11:11).
Ladislav Chára, trenér Řečan nad Labem: „Konečně jsme přestali být favority a bez svázaných nohou se nám vždycky hrálo lépe. Do Zámrsku ale určitě nejedeme s poraženeckou náladou. Pokusíme se začít znova, pořádně makat a jezdit po zadku, protože jinak se kýženého úspěchu nedočkáme."⋌
Tip Deníku: 1

Předehráno

Starý Mateřov – Cerekvice 2:1 (0:1), branky: 70. a 73. Klíma – 33. Lebeda. Rozhodčí Svatoň, ŽK 1:1, diváků: 60.
Mateřov: Skalický – Meduna, Zach, T. Holek, Janeček (72. Šťastný) – Žďára (46. Mynka), Klíma, Zezula, Hlaváček – Fenyk, Vašíček (90. Škrha).
Od začátku se hrál vyrovnaný zápas s minimem šancí. Domácí brzdily zbytečné nepřesnosti v rozehrávce, a tak se ke slovu postupem času dostávali stále více hosté.
Po půl hodině hry ještě Skalický nájezd cerekvického útočníka vychytal, o tři minuty později už byl však bezmocný po dorážce Lebedy. Cerekvice šla po zásluze do vedení.
Zbytek poločasu už přinesl jen pár závarů po standardních situacích 
na obou stranách.
Do druhé půle domácí změnili rozestavení a začali aktivněji.
Zezula s Hlaváčkem však svoje příležitosti neproměnili, a tak zákonitě musel přijít trest. Pravidlo „nedáš dostaneš" přišlo ke slovu 
v 70. minutě. Po pěkné přihrávce Vašíčka, kterou zblízka usměrnil za záda hostujícího obránce Klíma, bylo vyrovnáno.
Tři minuty nato trefil Fenyk Klímu do zad, od kterých se míč šťastně odrazil za brankovou čáru. Ve zbyt-ku zápasu už domácí pohlídali důležité tři body.