Dlouhé minuty stál s ostatními akcionáři na tribuně a probírali nelehkou situaci Pardubic.

Rozhodčí foukl do píšťalky před 20 minutami, Pardubice porážkou se Žižkovem natáhly svoji černou šňůru na šest zápasů bez jediného bodu.
Sportovní manažer VÍT ZAVŘEL a se zbytkem klubového představenstva rokoval, co s tím. Trenér se prý ale rozhodně odvolávat nebude. „Nic takového v klubu nepadlo," odmítá Zavřel, že by se dvě kola před koncem soutěže měnil šéf lavičky.

Vymysleli jste na tribuně plán, jak z krize ven?
Přiznám se, že je to těžké, sami nevíme. Minulý týden jsem byl v hráčské kabině a ptal se kluků, co se s nimi děje. Připadá mi, že najednou nevidíme ten živý projev a že nám chybí trochu šťáva. Dost také prohráváme osobní souboje. Nikdo mi na to nedovedl nic říct, ve čtvrtek jsme měli představenstvo a to samé se řešilo i s trenérem. Nechceme teď dělat žádné rychlé  závěry, spíš se z naší situace poučit.

Asi jste po senzačním vstupu do jara čekali, že budete útočit na třetí místo a ne, že dvě kola před koncem budete dva body od čtrnácté příčky. Je to tak?
V polovině dubna jsme si se 34 body říkali, že si budeme užívat radosti z fotbalu. Kluci hráli skvěle. A místo toho nastává trápení.

Celý rozhovor s Vítem Zavřelem najdete ve středečním vydání Deníků na straně 20.