I. A TŘÍDA
Roh. Bělá – Nasavrky 1:2
Jaroslav Novák, trenér Rohovládovy Bělé: „Byl to, jak se lidově říká, zápas blbec. To, že jsme opět odehráli utkání bez možnosti střídání, byť ve velkém vedru, kdy síly ubývají rychleji, by ani tak nevadilo. Tentokrát jsme po celý zápas měli hru pod kontrolou. Jinými slovy byli jsme opticky lepší. Co je to však platné, když na nás stačí nakopávaná hra, bez kombinace. Ono nám tam něco propadne. Nebo ještě lépe, když si dáme druhý gól po nakopnutém centru sami. Navíc jsme neměli klid v koncovce, míče nás ve finální fázi neposlouchaly. Je to zbytečná ztráta, prohrát jsme si nezasloužili, ale takový je fotbal."

Pardubičky – Litomyšl 2:1
Stanislav Procházka, vedoucí mužstva Pardubiček: „Utkání pro nás začalo skvěle a hned v první minutě jsme šli do vedení. První čtvrthodina byla v naší režii, ale pak jsme celkem nepochopitelně vypadli z konceptu. Soupeř přidal na důrazu a najednou byl pánem na hřišti. Vyrovnal na 1:1 a mohl přidat další branky. Ve druhém poločase jsme však přidali na důrazu a hra se vyrovnávala. Přesto to byla Litomyšl, kdo nevyužil další gólové příležitosti. Nepodařilo se jí to, díky výbornému výkonu brankáře Zahradníka, který se stal ústřední postavou utkání. Dvacet minut před koncem jsme vystřídali, nový hráč Vávra po dvou minutách svého pobytu na hřišti svým důrazem rozhodl o výsledku utkání. Nakonec jsme tříbodovou výhru ubránili."

H. Jelení – Letohrad B 1:2
Pavel Kaplan, vedoucí mužstva Horního Jelení: „V prvním poločase jsme byli lepším týmem a po zásluze jsme vedli. Náš brankář Vik dokonce zlikvidoval pokutový kop hostů. Jenže po změně stran nás soupeř výrazně převyšoval. Nedovolil nám vytvořit si jedinou šanci. Letohradská rezerva si za výkon ve druhé půli vítězství plně zasloužila."

I. B TŘÍDA
Srch – Cerekvice 2:2, penalty 3:4
Michal Šmíd, hrající trenér Srchu: „K utkání mohu říct jen tolik, že ještě doteď jsem náš hrozný výkon nevstřebal. Kdybych ho ho měl komentovat, jak jsem měl původně připravené před příchodem do kabin, tak by si to někteří hráči za rámeček opravdu nedali. Jenže to by se také mohlo stát, že bych k příštímu zápasu do Tuněchod odjel sám… Takže bych svých kritických slov litoval. Proto k hodnocení povím jediné. Soupeř u nás zaslouženě vyhrál, protože zkrátka chtěl vyhrát."

Choltice – Tuněchody 1:1, penalty 2:4
Luboš Vorlíček, trenér Choltic: „Mise se povedla, jsme zachráněni. A teď už si můžeme užít poslední dvě kola bez nervů. Ale úplně jednoduché to nebylo. My jsme přizpůsobili všechno taktice získat ten chybějící bodík do záchranářské mozaiky. Při pohledu na sestavu bylo jasné, že k jeho zisku nevsadíme na útočení, ale spíše na zabezpečenou obranu. Museli jsme povolat čtyřicetileté kořeny i kluky ve stavu nemocných. Jedním z nich je Korbeľ, kterému se sotva zahojila rána po roztržení hlavy. Ve slušně hraném zápase jsme předvedli poctivý a zodpovědný výkon. Sice jsme prohrávali, ale nezměrnou vůlí jsme vyrovnali. Shodou okolností dal gól Korbeľ. A hlavou. Naštěstí druhou stranou než má jizvu. Ten kluk by si zasloužil za svojí oddanost před hřištěm sochu (směje se). Duel jsme dotáhli k remíze a oddechli. To se možná proměnilo v penaltách, kdy koncentrace už nebyla stoprocentní."

Stolany – St. Hradiště 10:0
Miroslav Semerád, hrající trenér Starého Hradiště: „Výsledek hovoří sám za vše. Nemůžeme se vymlouvat, že se nám těsně před zápasem omluvili někteří hráči. Hráči, kteří jsou pro nás v současnosti klíčoví. Musíme na tento hrůzostrašný duel rychle zapomenout a soustředit se na poslední dvě kola. Jen doufám, že do nich budeme moct nastoupit v plné síle."

Sezemice – St. Mateřov 0:4
Ondřej Kumpan, trenér Sezemic: „První půle byla vyrovnaná bez větších šancí. Ale inkasovali jsme po rohu. Na začátku druhého poločasu jsme dostali druhou branku a naše hra se pak změnila v křeč. Chybí nám kvalita na míči, větší vůle po vítězství. Postrádáme toho bohužel mnohem víc, což souvisí s tím, že pořádně netrénujeme. No a pak nemáme pak kde brát!"
Jiří Hruška, vedoucí mužstva Starého Mateřova: „Sezemice neměly svůj den. Jedna utěšená střela nás nemohla ohrozit. Velká pochvala patří za výkon našemu týmu. Jen tak dál."

Zámrsk – Hor. Ředice 0:3
Ondřej Šedivka, hrající asistent Horních Ředic: „Máme tři body, dali jsme krásné branky a udrželi čisté konto. Z toho všeho máme velkou radost. Horší je že máme dva zraněné, kteří zápas nedohráli. Domácí totiž potvrdili svoji pověst, že je hlavně zajímá kolik sejmou protihráčů. Jejich zákroky a chování bylo hodně za hranou. Zaplaťpánbůh, je to za námi…"

Sruby – Řečany n. L. 3:1
Ladislav Chára, hrající trenér Řečan nad Labem: „Výsledek odpovídá tomu co jsme předváděli. I bez některých opor, jsme soupeře měli přejet, jako paseku. Bohužel to vypadalo, že jsme přijeli jen na výlet a Srubům to velkou měrou usnadnili."