Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
KNUCKLE (kýta ořech) s grilovaným lilkem, cuketou a chřestem
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
FLANK–steak (hovězí pupek) s restovanými fazolkami na slanině
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
RUMP–steak (hovězí zadní) s opečenými francouzskými bramborami Ratte
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
RIB–EYE steak (vysoký roštěnec) s grilovanou paprikou a rajčátky
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
V pardubickém restaurantu Bonté si účastníci projektu Vaříme s Deníkem pochutnávali na jihoamerických a severoamerických steacích.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček