Zdroj: archiv
Zdroj: Deník
Kavárna Provence - Jahodový jogurtový koktejl
Zdroj: Deník
Restaurace Švejk - Steak Walzel z vysokého roštěnce
Zdroj: Deník
Restaurace na dráze - Staročeská vepřová pečeně
Zdroj: Deník
Hospůdka U kameníka - Vepřová panenka plněná švestkami
Zdroj: Deník
Restaurant club U kocoura - Vepřová panenka plněná švestkami
Zdroj: Deník
Restaurace a penzion U Zelingerů - RUMPSTEAK „Pana Mazánka“
Zdroj: Deník
Restaurace a penzion U Zelingerů - RUMPSTEAK „Pana Mazánka“
Zdroj: Deník
Restaurace Na Radnici - Brambory z Trhovky
Zdroj: Deník
Krčma krále Artuše - Hovězí líčka na černém pivu
Zdroj: Deník
Andělská kavárna - Vánek - lehká bezlepková roláda
Zdroj: Deník
Restaurace a Minipivovar Veselka - Žebírka na medu
Zdroj: Deník
Restaurace Kravín - Kuřecí prsa plněná kozím sýrem, rajčaty a bazalkou
Zdroj: Deník
Pizzerie & Pizzerie No. 10 - Rukolový salát s cherry rajčátky
Zdroj: Deník
Hotel Bystré - Lehká letní hrášková polévka
Zdroj: Deník
Laskavárna, sociálně terapeutická kavárna - Barevná limča s ovocem
Zdroj: Deník
Hospoda u Rumpála - Pečená krkovička, červené zelí, bramborový knedlík
Zdroj: Deník
Restaurace Zámek Choltice - Choltické koláče - 30 kusů
Zdroj: Deník
Hospoda Pod strání - Vepřový steak „Smraďoch“
Zdroj: Deník
Restaurace Springfield Club - Tataráček z hovězí svíčkové
Zdroj: Deník
Restaurace Hacienda Ranchero - Grilovaná vepřová žebírka na medu
Zdroj: Deník
Barešův ranč - Hovězí veverka na grilu
Zdroj: Deník
Zájezdní hostinec Krčma - Králík na smetaně
Zdroj: Deník
Slunný dvůr - Pečený vepřový bok na zázvoru
Zdroj: Deník
U Růže - Hovězí nudličky z roštěnce
Zdroj: Deník
Pivovar Faltus - Grilovaný králičí burger
Zdroj: Deník
Pension Mandl - Filet z lososa s holandskou omáčkou
Zdroj: Deník
Restaurace U Kapličky - Grilovaná žebírka v marinádě
Zdroj: Deník
Restaurace Steak bar U Přátel - Grilovaná krkovice
Zdroj: Deník
Kavárna Pohádka - Hravé svačinky
Zdroj: Deník
Restaurace Astra - Rizoto z vepřového masa po srbsku
Zdroj: Deník
Restaurace Sportclub Vrchlabí - Grilovaná krkovice s fazolkami a sázeným vejcem
Zdroj: Deník
Prima Ristorante - Kuřecí prsa plněná parmskou šunkou
Zdroj: Deník
Restaurant club U kocoura - Kuřecí steak s bylinkovým máslem
Zdroj: Deník
Restaurace a penzion U Zelingerů - Vepřová panenka plněná brusinkami a mandlemi
Zdroj: Deník
Hostinec U Hubálků - Bílá polévka „Kyselka“ s koprem
Zdroj: Deník