Právě v úterý totiž v hojném počtu vyrazí na první domácí zápas extraligy. Utkání s chomutovskými Piráty navíc umocní mnoho doprovodných novinek. Tou nejzásadnější zřejmě bude předzápasový Fan fest. „Ve třech domácích utkáních během sezony plánujeme toto šou. Fan fest začne vždy tři hodiny před samotným utkáním a lidé se mohou těšit na spousty zábavy," řekl Pardubickému deníku marketingový manažer HC ČSOB Pojišťovna Pardubice Jan Kratochvíl.

První Fan fest startuje před hlavním vchodem ČEZ Areny již dnes v 16 hodin. „Fanoušci se před zápasem mohou těšit nejen na vystoupení hudebních kapel Promile, Kulturní zřízenost či Sabrage, ale také na výjimečného hosta. Tím je olympijský vítěz Jaroslav Kulhavý. Ten poté rovněž vhodí čestné buly utkání Pardubic s Chomutovem," upřesnil Jan Kratochvíl.

Spousta novinek

Na Fan festu nebude kromě dobré zábavy, muziky, povídání a autogramiády s Jaroslavem Kulhavým chybět například ani rozhovor s Alešem Píšou a Pavlem Hynkem.

Spousta novinek pak čeká na fanoušky rovněž v hale při utkání a před jeho samotným začátkem. Doprovodná šou by v mnohém mohla připomínat slovutnou NHL.

„Zásadní novinkou je to, že domácí hráči budou na led vcházet z obří hlavy koně, tak jak to známe z některých arén v zámoří," popsal další z novinek Jan Kratochvíl.

Svoji premiéru si na obří „kostce" nad ledem rovněž odbude nový klip. Podle našich informací v něm ale tentokrát nebudou mít prsty Kabáti.
„Od Kabátu to není, ale určitě se bude líbit," slibuje marketingový manažer klubu. Věřme, že se zařadí po bok tak úspěšných projektů, jako  byly klipy Dole v dole, Fantomas či třeba Perfect day.