Vyrovnané utkání. První třetina se rozhodně nesla ve vyrovnaném duchu, byť šance byly na obou stranách. Ale během úvodních dvaceti minut se nikdo do statistik nezapsal. 

Druhá část už byla o něčem jiném. Nejprve otevřeli skóre berlinští hokejisté, konkrétně tedy Clark, a to minutu po začátku. Dynamo však dlouho na odpověď nečekalo a za dalších pět minut po důrazné hře v brankovišti soupeře, vsítil Koffer. 

Třetí třetina už byla v režii Pardubic. I když ne tak úplně. Berlín si vysloužil v úvodu třetí části samostatný nájezd, ale ten zneškodnil pardubický brankář. Následně se ale rozthrl pytel s brankami Dynama. Konkrétně se nejprve trefil Matýs. Následně chtěl německý klub ještě srovnat zapomocí powerplay, ale tento tah trenérovi nevyšel. Nejprve se trefil Paulovič a poslední hřebík do rakve zasadil Tomáš Zohorna. 

Dynamo Pardubice - Eisbären Berlín 4:1 (0:0, 1:1, 3:0)

Branky: 27. Koffer, 52. Matýs, 59. Paulovič, 60. T. Zohorna - 22. Clark. Dynamo Pardubice: Frodl, Klouček - Vála, Bučko, Hrádek, Dvořák, Košťálek, Musil, Čerešňák - Kousal, Zohorna, Radil - Říčka, Cienciala, Hyka - Paulovič, Poulíček, Štetka - Matýs, Rohlík, Koffer