Nejdřív se dostaly na veřejnost dluhy a teď řeší vedení hokejových Pardubic další průšvih.

Možná ještě horší. Veřejnost se hněvá!
Fanoušci vyrazili do války proti klubovým bossům. Sepisují internetovou petici, na webových stránkách nenechávají nit suchou na nikom z vedení. Chtějí zpátky oblíbeného útočníka Tomáše Rolinka!
O co jde?

Třiatřicetiletý kapitán mistrů světa z roku 2010 v sobotním vydání Deníku projevil svoje zklamání, že z jeho pokračování v Pardubicích nejspíš sejde: „Dva měsíce jsem s nimi jednal, byli jsme na všem domluvení. Na penězích i na délce kontraktu. Přistoupil jsem na všechny jejich podmínky," prohlásil.

Přesto z klubu nečekaně uslyšel: „Sorry, nejde to".
„Pardubice prostě zničehonic stáhly nabídku a řekly, že mě nechtějí," nechápe Rolinek.
Podle generálního manažera Ondřeje Šebka HC ČSOB Pojišťovna Pardubice však situace zdaleka uzavřená nebyla: „Upřesňovali jsme si vzájemné požadavky a byli jsme velmi blízko dohodě podmínek, které Tomáš akceptoval. Ale rozhodně jsme nic neuzavřeli, stále tam bylo mnoho otazníků, které se týkaly délky smlouvy a různých variant řešení případných zdravotních indispozic."

V pátek ho údajně kontaktoval hráčův agent s tím, zda by Pardubice nepřenechaly Rolinkova práva ostatním extraligovým klubům za čtvrtinu tabulkové ceny.
Klub takový požadavek smetl ze stolu. „Tuto nabídku jsem vzhledem k naší finanční situaci odmítl, nemůžeme si dovolit žádné velkorysé kroky. Den poté se v Deníku objevil rozhovor s Tomášem Rolinkem a jeho, dle mého názoru, jednostranná vyjádření," čílí  se Ondřej Šebek.

Jednání s třiatřicetiletým útočníkem začala v polovině dubna. Do té doby měl totiž hráčův agent klubu tvrdit, že Rolinek v Česku působit nebude a odejde do zahraničí.
Pak ovšem nastal zvrat. „Tomáš nás kontaktoval s tím, že by rád pokračoval u nás. Tuto nabídku jsme uvítali a ihned začali jednat s tím, že máme zájem, aby tady hrál," popisuje pardubický generální manažer.
Rolinkovi navrhl, aby se připravoval s týmem a vedení bude pracovat na tom, aby našlo na jeho angažování další prostředky. „Domluvili jsme se, že ale budeme respektovat, pokud si během té doby najde jiné angažmá," říká Šebek.
V oficiálním klubovém prohlášení přiznal, že teď Pardubice na svoji hvězdu nemají.

A tohle je pro fanoušky rána do vazu. Po několika vyjádřeních, že poslední sezonu tým sice na ledě zbabral, ale finančně je v dobré kondici, se ukazuje, že to není pravda.
Klub lhal. To je štve nejvíc. S městem Pardubice řeší dluh za halu, na oblíbeného hráče nejsou peníze. Tohle léto bude všechno, jen ne klidné…

Z diskuzního fóra hcpce.cz
ycyk: Já chci kotel. Já se chci Šebkovi a Šmidberskýmu podívat do očíííí… rozumím tomu, že vést takovouto organizaci není sranda ale proč ty sliby, proč to chvástání PROČ TO LHANÍ.
Kapitán Pejsek: Jasný, taky bych pochopil spíš, kdyby hned na začátku řekli „Hele sorry Tome a fanoušci, došly prachy, budem hrát s tím, co je", byl bych smutnej, ale ne tak neštvanej. Ale takhle udělali šaška z Rolinka, fanoušků a hlavně ze sebe. Ale téhle klauniádě se nikdo nesměje…
Pick: Tohle chce fanouškovský nepokoje…, úplně to vidím…, barikády u arény, molotovovy koktejly, hořící automobily…, oddíly policie na koních, těžkooděnci, vodní děla, zatýkání, demonstrativní sebevraždy… :-D
Kely:  to nemají v kancelářích kalkulačku?? Na co byla akce pomohli ke hvězdám???Budem stavět na odchovancích a současnou největší nechceme??? Co Kolář, ten je tímto mimo hru též??? Fandím a držím palce p.Venerovi a hráčům.
radek 67: Děkujeme pane generální řediteli! Nafukovacího koně si zabalte sebou! :-)