Já si myslím, že ten impuls bude v návratu Jánka (Star Wars: Návrat Jediho). Není to jen o tom, že Janko je dobrej, to je Saša taky, ale de o to, že tu obranu vyhecuje, takže věřme, že v neděli budou 3 body. (Óňa)

Pokud bychom to prohráli důstojně, pak by se asi nic nedělo, ale poslední zápasy z naší strany to bylo něco zoufalýho. Takhle blbě jsme nehráli už hodně dlouho. Včera to místy vypadalo jako přípravný zápas. Vždyť nechodíme do soubojů, hrajeme bez nasazení, nestřílíme, jsme vylučovaný, na střídačce je to jak na pohřbu… (t1970)

Pepa Paleček se už připravuje možná i s Vláďou Martincem. (Kula)

No musím říct, že jsem se dneska normálně musel smát. Doufám, že nás domácí zápasy proberou. Na opačnou variantu ani nemyslím. (dreamingfish)

Ono to nějak dopadne,jako vždy. Sezona 2005 taky nazačla zrovna famózně.A byl titul. Takže klídek, nohy v teple a pohoda džez. Oni z toho mají kluci určitě taky hlavy zamotaný a jistě nechtějí pořád prohrávat. (Robátko)

Jsme jak na houpačce, ne jak Sparta, když se sezona podaří, tak přístí stojí za prd, jsme favoriti a pak se s námi zas nepočítá, a takhle to je dokola, loňská se povedla, takže letos bída. (Matuno93)

Chodím na hokej 30 let a říkám Ti jedno. 100% nasazení, koncentrace atd. Jináč žádnej zápas venku neurvou, deka nedeka - je to prostě tak! (Lik 37)

Začíná mi to vážně připomínat mistrovskou sezónu: -), ten začátek je možná ještě horší, tím pádem bude se k výhře titulu přidá ještě první místo v novém Evropském poháru:-). Ne vážně nějak nemám na jinou reakci, než se našim borcům smát, jestli nechtějí hrát, tak ať mě tam pustí, sice neumím pořádně ani bruslit, ale aspoň bude sranda:-). (Leguan)

Máme zajímavej titulek v hlavičce webu:-) „Jdeme do toho naplno“ (Saandy)


Ten impuls musí přijít od trenéra, jako to udělal Výborný. Nemůžeme se tvářit, že se nic neděje. Hráči evidentně neposlouchaj a hrajou si co chtěj. Buď se za svýho trenéra postaví a budou makat anebo nepostaví. Může se prohrát, ale se ctí. Každý dneska viděl, že tohle nebyla prohra se ctí. Kdyby jezdili naplno a prohráli nějakým ušmrdlaným gólem, tak nikdo nic neřekne, ale tohle bylo úplně bez boje, jakoby si tam jeli jen na výlet. (t1970)

Jeden zápas vyhrát a ono se to zlomí.Pokud neurvou vítězství v Plzni s Lašákem v brance tak je to v loji.To je snad poslední inpuls pak už snad někoho vytrejdovat. (kely)