Diváci dali najevo nespokojenost. „Vnímal jsem to. Možná to vadí tátovi a mámě, ale mně vůbec ne. Jdu si svou cestou. Chápu, že fanoušci jsou nespokojení a respektuji je," uvedl generální manažer a hlavní trenér Pavel Rohlík. Po skončení utkání dokonce na led přilétlo několik kusů pečiva.

„Jestli lidi řvou na Rohlíka, ať jde ven, tak mně je to jedno. S fanoušky se pravidelně scházím, je to možná nějaké momentální rozpoložení. Kdyby věděli věci, které musím řešit po trenérovi, co tady byl přede mnou, možná by tolik nekřičeli. Ale více se k tomu nechci vyjadřovat," dodal Rohlík s odkazem na předchozího kouče Petera Draisaitla. Ten musel skončit po pátém kole, kdy byly Pardubice s body na nule.

V úterním utkání Dynamo vyslalo na zlínského brankáře Kašíka 42 střel. „Útočníci nedali za 120 minut gól. U nich je chyba. Trénujeme to každý den, ale nedaří se nám dávat branky, jsme neproduktivní. Proto jsme prohráli," komentoval další neúspěch Pavel Rohlík.

„Pouze díky Kašíkovi jsme byli stále ve hře. Na začátku třetí třetiny jsme vstřelili šťastný gól. Máme zlaté tři body," doplnil jeden ze zlínských trenérů Juraj Jurík.

„Bylo to lepší než minule. Tlačili jsme se do brány a měli více střel. Nedali jsme ovšem gól, který by nás uklidnil," řekl obránce Jan Ščotka, autor druhé branky.

Příchodem útočníka Hynka Zohorny pohyb v pardubickém kádru nekončí. „Prohráli jsme důležité zápasy, ale věřím tomu, že mužstvo má sílu. Udělali jsme změny a následovat budou další," naznačil generální manažer Rohlík.