Zítra 17:30: BK Mladá Boleslav (5. místo, 24 bodů, skóre 34:33) – HC Dynamo Pardubice (1., 35 b., 55:33).

Ještě před tím ale Dynamo čeká těžká zkouška na mladoboleslavském ledě. A má Bruslařům co vracet. Nejen za ligu. V soutěžním utkáním padlo doma 2:3 po prodloužení a v Letních hokejových hrách 0:1 doma a 1:2 venku po nájezdech. Bolka je vskutku neoblíbený protivník…

Výhrou nad Plzní prodloužili pardubičtí borci vítěznou sérii na šest utkání.A vězte, že aktuálně není nejdelší. Brno tu svou natáhlo na sedm. Pro zajímavost: začalo ji zdoláním právě Dynama 4:3 po prodloužení.

Utkání se Západočechy připomínalo vývojem to s Kladnem. Domácí zcela ovládli první třetinu a dokonce ve stejném poměru 3:1. Ve druhé oproti Kladnu sice góly padaly, ale skončila smírem 1:1.

„Začátek nebyl z naší strany vůbec špatný, první třetinu jsme zvládli velmi dobře. Druhá třetina ale nebyla z naší strany takovou, jakou bychom si představovali. Polevili jsme a soupeř vycítil šanci. Určitou část zápasu jsme byli pod tlakem,“ přiznává pardubický trenér Radim Rulík.

V kabině mezi druhou a třetí periodou určitě neseděl se založenýma rukama v koutě.

„Ve třetí třetině se to zase zlepšilo a dali jsme zase nějaké branky. Kromě zlepšení produktivity měli hráči stejně jako v první třetině dobrý důraz do brány. Kluci se uklidnili a zápas dovedli do vítězného konce,“ pochvaluje si Rulík.  

Zítra ho nečeká lehký zápas nejen po hokejové stránce. Se svým týmem totiž bude bojovat o další extraligové body v Mladé Boleslavi.Ve městě svého posledního působiště. Někteří fanoušci mu jistě nedají zapomenout, že si předčasně sbalil kufry a přesunul se na pardubickou lavičku.