Teď ji TOMÁŠ KOUBEK, fotbalový brankář Hradce Králové a kapitán reprezentační jednadvacítky, označuje za „bandu tleskačů". Po čtvrtém východočeském derby se tak vyjádřil ve svém komentáři na jedné ze sociálních sítí.

„Chodil jsem do sektoru domácích na tu jejich slavnou Jižní tribunu, kde jsem byl vždycky unešený z atmosféry a měl husinu z toho Par-Par-Par," začíná Koubek povídání a své myšlenky i nadále poutavě rozvíjí.

„Potom co k nám přišla extraliga, málokomu to bylo sympatické, ale tím jak začal Hradec hokejem žít a přicházel zážitek za zážitkem s fanoušky, tím víc jsem se utvrdil v tom, že ta banda tleskačů z Jižní tribuny nesahá těmhle týpkům a dámám ani po kotníky."
Jednička ligového Hradce Králové je v hokejové Fortuna Aréně často k vidění. Pokud má možnost, nevynechá ani jeden zápas Kudrny a spol. Může srovnávat a hodnotit. A po pátečním Šimánkově slalomu v prodloužení tak učinil.

„Dnes ve třetí třetině existovalo v hostující hale pouze jedno mužstvo a jeden kotel – ten hradecký. Tribuny burácely chorály a najednou si těch devět tisíc Pardubičáků nevědělo rady. Prý se tomu říká hockey town… já viděl tisíc lidí co jen závidělo a koukalo na tu smršť a beztak si jen pod vousy brblalo o alealeaaaooo. Kdo chce zažít pravou atmosféru a fanatismus, ať přijede do Hradce Králové," zakončil Koubek svůj komentář.

V Hradci mu popularita ještě stoupne, do Pardubic by ale nyní jezdit radši neměl.