Dnes ve čtvrtek začíná v Pardubicích mistrovství republiky Unitop ČR 
v ledním hokeji. Až do osmnácté hodiny jej hostí obě ledové haly pardubické Tipsport areny. A vstupné je zdarma.

V napínavém klání budou soutěžit ti nejlepší policisté z celé České republiky. Turnaje se zúčastní i tým policistů z Maďarska.

DVĚ SKUPINY

„Družstva byla rozlosována do dvou skupin. Ve skupině A budou bojovat domácí policisté společného týmu Pardubického a Královéhradeckého kraje, Ústeckého kraje, Libereckého kraje, Plzeňského kraje a kraje Jihočeského. Skupinu B tvoří týmy hlavního města Prahy, kraje Vysočina, Olomouckého kraje, tým Ředitelství služby cizinecké policie a tým policistů Maďarska," vyjmenovává tisková mluvčí pardubické policie Markéta Janovská.

Na diváky čeká také zápas osobností, který je tradiční součástí celého klání.

HVĚZDNÁ SOUPISKA

Jeho obsazení bude opravdu hvězdné, protože se na něm objeví i pár generálů – policejní prezident Tomáš Tuhý, jeho náměstci Martin Vondrášek a Petr Petřík, ředitel služby dopravní policie Tomáš Lerch, prezident Unitop ČR Vladislav Husák, pražský krajský policejní ředitel Miloš Trojánek, plzeňský Pavel Krákora a pochopitelně i domácí šéf Jan Švejdar.

A protože se hraje v Pardubicích, záštitu nad mistrovstvím převzal klub HC Dynamo Pardubice a hejt-man Pardubického kraje Maritna Netolického s primátorem Pardubic Martinem Charvátem, který se možná objeví také na ledě.
Na něm se budou prohánět i zkušení hokejoví matadoři se zvučnými jmény!

Domácí fandové se mohou těšit na Otu Janeckého, Josefa Marhu, Martina Hostáka, Jana Bulise, Petra Vršanského, Františka Semon-ského nebo známého komentátora Davida Pospíšila.
Zápas hvězd startuje 
v pátek ve 13 hodin v pardubické Tisport areně.