Hokejisté Dynama Pardubice budou od úterý bojovat o udržení v hokejové extralize. Klub již stanovil ceny za vstupenky na play out, ve kterém se utkají čtyři nejhorší týmy základní části.

Lístky na sezení budou stát sto korun, na stání se lidé dostanou za třicet korun.

Permanentkáři budou mít vstup na play out zdarma. Předprodej začíná ve čtvrtek.

„Oproti základní části jsme se rozhodli výrazně snížit ceny vstupného na domácí zápasy play out. Podpora našeho publika je pro nás velmi důležitá. Naši příznivci nám dokáží vytvořit fantastické prostředí. Budeme vděčni za každého fanouška, který dorazí a pomůže vytvořit bouřlivou atmosféru," řekl generální manažer klubu Pavel Rohlík.

Klub před sezonou nabízel také možnost koupit si permanentní vstupenku včetně případných zápasů play off. Aby majitelům tohoto druhu permanentek nezůstaly jen oči pro pláč, rozhodlo se vedení Dynama, že dostanou na každé utkání play out čtyři vstupenky zdarma.

„Fanoušci, kteří vlastní sezonní karty včetně play off, si mohou na jeden zápas vyzvednout na pokladnách arény čtyři volné vstupenky na každý zápas do sektoru své kategorie, a to do vyčerpání jejich kapacity," sdělil mluvčí hokejového klubu Jan Hrabal s tím, že majitelé permanentek mají své plastové kartičky aktivovány i pro play out, tedy mohou s nimi projít turnikety do Tipsport areny.

Skupina o 11. až 14. místě startuje v úterý, kdy dvanácté Dynamo ve veledůležitém utkání přivítá třináctý Litvínov. „Čekají nás velmi náročné zápasy hlavně po psychické stránce. Hrát play out o vyhnutí se baráži vyžaduje obrovské úsilí od nás všech. Na zevrubnou analýzu sezóny bude dost času po jejím skončení. V tuto chvíli je důležité se semknout, aby celý A tým měl zajištěný ze strany vedení klubu maximální možný servis. Naše fanouškovská obec je obrovská, doufáme v plnou halu, která bude bouřit a vydatně podpoří náš tým v úsilí zachránit nejvyšší soutěž," dodal Pavel Rohlík.