„Pořád se pouští to samé. Hudbu má na starosti Martin Bartek a jeho kamarád z Petržalky,“ usmál se obránce Václav Kočí. Také pátráte, který z dalších slovenských hokejistů se narodil ve slavné části Bratislavy? Jdete na to špatně.

Kdo je tedy ten tajemný muž? „No přeci pan Rytmus,“ pokračoval zvesela Kočí.

Rap v hokejové kabině? „Nějak jsem to začal pouštět už vloni a chlapci nic nenamítali. Pak jsem už dělal každý měsíc cédéčko. Od té doby mi to už tak nějak zůstalo,“ popisuje Martin Bartek, jak se propracoval do funkce hlavního dýdžeje.

A navíc dodává, že žánr Václav Kočí sice poznal, ale umělce tak úplně netrefil. „Teď už pouštíme spíš něco jiného, Majka Spirita. To je nový slovenský rapový zpěvák. Klukům se to docela líbí.“

I když pravda, ne všem. „Mně se to třeba moc nezamlouvá,“ naoko se mračil bek Kočí. Hned ale smířlivě dodal: „Rockovou klasiku pouštějí v hale, takže každý si na to svoje přijde. Není tady nějaký hudební fajnšmekr, kterému by to zůstávalo v hlavě. Myslím, že ta hudba jenom tak projíždí.“

Útočník Jan Starý do přehrávače občas pošle i jinou hudební dávku. „Starda pouští techno. Na vyhecování před zápasem je to dobré,“ libuje si Bartek. Po vítězných zápasech pak následuje klasika. „To tady už mají dlouho, DJ Tiesto se tady hraje už od poslední mistrovské sezony, tyhle songy má na starosti Kouky (Koukal),“ uzavřel muzikantskou exkurzi po pardubické kabině Martin Bartek.