Hokejisty Pardubic v ní čeká dnešní duel (18.00) v Karlových Varech, domácí utkání v neděli proti Zlínu a ještě zápas v Olomouci. Ten se odehraje dříve, a to již ve středu 22. března.

„Přeji si, ať zopakujeme výkon z domácího duelu kromě prvních pěti minut, kdy jsme předvedli dvě hrubky a dotahovali jsme dvoubrankové manko. Rád bych viděl hru, která následovala po této první pasáži," prohlásil pardubický kouč Miloš Holaň před utkáním v Karlových Varech. V neděli doma Pardubice stejného soupeře přehrály 5:3.

Hráči Dynama se chystají na baráž, právě v rámci přípravy je i dnešní duel důležitý. Karlovy Vary budou jedním z protivníků Pardubic v boji o udržení nejvyšší soutěže. „Každá prohra soupeře psychicky poznamenává, je proto dobré vyhrávat. To je náš cíl," uvedl Holaň, který dnes nebude mít ze zdravotních důvodů k dispozici kompletní kádr. „Tři hráče máme mimo sestavu," doplnil.

Zkušený obránce Petr Čáslava pokračuje v rehabilitaci, dokonce již trénoval přímo na hrací ploše. „Je pro nás vynikající zprávou, že Petr už zkouší lehké tréninky na ledě. Zatím trénuje individuálně sám na patnáct dvacet minut. Je vidět, že Dynamo mu leží na srdci, je to bojovník. I pro kabinu je toto velmi důležité," řekl Miloš Holaň.