Dozorčí rada HC Dynamo Pardubice potvrdila nominaci výběrové komise, která právě jeho vybrala jako nejvhodnějšího uchazeče na novou pozici provozně-ekonomického manažera.

„Pro výběr Ondřeje Šebka rozhodly především jeho dlouholeté zkušenosti s prací v klubu, zejména na pozici obchodního manažera a také znalost všech procesů i prostředí v Dynamu. Může se do práce pustit bez potřeby adaptace, na kterou v současné velmi komplikované ekonomické situaci klubu není příliš času,“ uvedl Martin Charvát, primátor města a zástupce majoritního akcionáře.

Hokejisté Aukro Berani Zlín hráli ve 28. kole proti Pardubicím.
Zlín odskočil Pardubicím, dva góly Sýkory nestačily

Jak stojí v prohlášení klubu, Šebek bude podřízen generálnímu manažerovi klubu Dušanovi Salfickému. Do konce roku nyní bude přebírat ekonomickou a provozní agendu od krizového manažera Michaela Skalického, který po předání všech náležitostí svoje působení v pardubickém hokejovém klubu ukončí.

„V pozici obchodního manažera patřil Ondřej Šebek k nejbližším spolupracovníkům Zbyňka Kusého. Má spoustu zkušeností i kontaktů v hokejovém hnutí a mezi našimi obchodními partnery. Věřím, že pomůže Dynamu především v oblasti obchodu a ekonomiky, což bude jeho hlavním úkolem,“ dodal generální manažer Dušan Salfický.

Petr Sýkora v dresu Dynama Pardubice.
Vrátit se k naší hře, opakovalo se