„Až na druhou třetinu, kdy měl Hradec po našich vyloučeních navrch, to byl podle mě vyrovnaný zápas. Je škoda, že jsme prohráli, dostali jsme i nešťastné góly,“ ohlédl se Kacetl na klubovém webu za duelem, který Dynamo prohrálo 2:4.

Pardubické hokejisty zatím v přípravných zápasech trápí především nízká produktivita. „Začátek byl dobrý, udělali jsme ale hloupou chybu v naší přesilovce. Měli jsme řadu šancí, hráli jsme pět na tři, tam třeba Miloš Bubela netrefil prázdnou bránu. Trápí mě naše koncovka, hráči si to musí začít uvědomovat,“ uvedl trenér Miloš Holaň.

Ten musel před posledním zápasem změnit původní plány pro tvorbu sestavy. Pět hráčů totiž nepustilo do hry drobné zranění, mezi nimi byli i Petr Sýkora či Marek Trončinský.

Dynamo i po turnaji v Hradci čeká na první vítězství v rámci přípravy. „Ještě jsme nevyhráli, to je špatně. Hrajeme, jak hrajeme, ale my už potřebujeme nějaký zápas dotáhnout do vítězného konce. Trápíme se hlavně vepředu,“ přidal svůj pohled Kacetl, jenž převzal cenu pro nejlepšího gólmana turnaje.

„Ocenění mě potěšilo, dostal jsem ho za dva zápasy. Každopádně máme na čem pracovat a je toho dost,“ dodal brankář.

Vrcholem tohoto týdne je Memoriál Zbyňka Kusého, před nímž jíž může dojít k prvnímu zúžení hráčského kádru Dynama.

Pardubice na bruslích
Oblohu rozzářily perseidy, ulice města bruslaři