V malé hale ČSOB Pojišťovna ARENY bude jejich soupeřem Mladá Boleslav, další extraligový tým. „Nejdříve jsem přemýšlel tak, že bych nechal úterní sestavu, ale chci se držet plánu, který máme, takže se vrátíme k podobnému složení jako minulý týden,“ prozradil hlavní trenér Miloš Holaň.

Diváci, kteří se v současném počasí přijdou zchladit na hokejový zápas, tak v akci uvidí i čtyři testované hráče. „Přichází čas, aby hráči na zkoušku na sebe upoutali velkou pozornost, pokud chtějí v Dynamu být,“ uvedl kouč a vzápětí dodal: „Možná si někteří noví myslí, že to tu mají jisté, ale zatím mě o tom až tak nepřesvědčují.“ Poprvé po návratu ze zámoří si zahraje kanadský bek Ty Wishart.

V úvodním utkání proti Liberci Pardubičtí během šedesáti minut neskórovali, gólu se nedočkali v necelé první třetině duelu s Jekatěrinburgem. „Jsme v přípravném období, některé pětky jsou poprvé pospolu. Spíše to beru jako signál, na co se máme zaměřit v tréninkových jednotkách. Pracovali jsme na důrazu v zakončení a dorážkách v předbrankovém prostoru. Chceme střílet z každé pozice,“ pronesl Holaň.

Předpokládaná sestava Pardubic pro čtvrteční zápas s Mladou Boleslaví:
Klouček, Kacetl – Holland, Hrabal, Miromanov, Wishart, Budík, Gallet, Nedbal, Bučko – Svoboda, Marosz, Treille – Machala, Bubela, Kusý – Vracovský, Bortňák, Vondráček – Mandát, Kratochvíl, Antoníček.