Česká nominace na Channel One Cup
Brankáři: Alexandr Salák (Petrohrad), Jakub Kovář (Jekatěrinburg). Obránci: Petr Čáslava (Čerepovec), Ondřej Němec, Martin Ševc (oba Lev Praha), Tomáš Kaberle (Kladno), Lukáš Krajíček (Minsk), Tomáš Mojžíš (Slovan Bratislava), Michal Barinka (Vítkovice), Petr Zámorský  (Zlín). Útočníci: Roman Červenka (Petrohrad), Jan Kovář (Magnitogorsk), Tomáš Vincour (Kazaň), Jiří Novotný, Jiří Sekáč (oba Lev Praha), Zbyněk Irgl (Minsk), Michal Vondrka (Slovan Bratislava), Petr Nedvěd (Liberec), Jaroslav Hlinka, Jan Buchtele (Sparta), Jiří Šimánek (Hradec), Robert Kousal, Tomáš Nosek (oba Pardubice).

Jednoho nováčka zařadil do nominace na Channel One Cup v Soči trenér českých hokejistů Alois Hadamczik. Na třetím dílu Euro Hockey Tour bude debutovat pardubický útočník Tomáš Nosek.
Aby v tom nebyl sám, k ruce dostal klubového parťáka Roberta Kousala, který se představil už na předchozím podniku ve Finsku.
Bez odezvy u stavitele národního mužstva nezůstaly skvělé výkony hokejistů Hradce Králové. Do reprezentace se po více než dvou letech vrací kapitán Mountfieldu HK Jiří Šimánek.
Jednadvacetiletý Nosek, bývalý kapitán české dvacítky, je aktuálně nejproduktivnějším hráčem Pardubic.

„Předvádí stabilně velmi dobré výkony v Pardubicích. Zaujal nás už před minulým turnajem a prokazoval formu dál. To pro nás bylo podstatné, abychom dali šanci mladým hráčům. Máme jich v sestavě asi pět," řekl Hadamczik na adresu Noska, který ve 29 zápasech dosavadního průběhu extraligy nasbíral 28 bodů za 13 branek a 15 přihrávek.

„Strašně moc se těším a doufám, že se tam nějak ukážu. Přiznám se, že tomu stále ještě nemohu uvěřit," prohlásil Nosek pár hodin po zveřejnění nominace pro klubový web.
Poprvé od dubna 2011 se v reprezentaci objeví také útočník Jiří Šimánek, který ofenzivně táhne Mountfield Hradec Králové.  V devětadvaceti zápasech vstřelil třináct branek (šest vítězných) a přidal stejný počet asistencí. V kanadském bodování extraligy je už delší čas vklíněn mezi elitní desítku. Aktuálně je na  deváté pozici.

„Je to velice komplexní hráč, který předvádí v Hradci velmi dobré výkony," uvedl Alois Hadamczik.
Šimánkova první lajna Mountfieldu HK patří mezi nejnebezpečnější řady extraligy. „Daří se nám, a s tím souvisí i moje nominace. Nečekal jsem ji, ale mám z ní samozřejmě velikou radost," pronesl hradecký kapitán.