HC DYNAMO PARDUBICE - MOTOR ČESKÉ BUDĚJOVICE 1:2 (0:0, 0:1, 1:1).
Branky a nahrávky: 54. Tomášek (Schaus) – 32. Chovan (F. Novák, Fronk), 60. Rob (Pavlin). Rozhodčí: Hradil, Mrkva – Tošenovjan, Hlavatý. Vyloučení: 7:8. Využití: 1:2. Střely na branku: 38:28. Diváků: 10 045. 
Sestavy - Pardubice: Martin Růžička – Schaus, Čáslava, Trončinský, Chaloupka, Ovčačík, Zajíc, Ščotka – P. Sýkora, Nahodil, Rolinek – J. Sýkora, Tomášek, Hubáček – Zadina, Špirko, M. Kaut – Bárta, T. Kaut, Starý – Beran.  Trenéři: Holaň, Marek a Janecký.
České Budějovice: Kváča – F. Novák, Fillman, Pýcha, Pavlin, Mucha, Vráblík – Čermák, Pajič, Chovan – Rob, Vlček, Dostálek – Fronk, Vak, Hřebejk – Babka, Škoda, Vlček. Trenéři: Stavjaňa, Štrba a R. Turek.

Do následujícího měsíce, ve kterém si dva za čtyř týmů zajistí extraligovou příslušnost pro příští ročník, vstoupily Pardubice v plné síle. Tedy i s obráncem Petrem Čáslavou, který nastoupil poprvé od 15. února.

V úvodní třetině mohli otevřít skóre domácí, ale šance Schause či Rolinka zůstaly nevyužity. Ve druhé třetině zase v úniku dva na jednoho neuspěl Hubáček.

V napínavé bitvě se na úvodní gól čekalo až do poloviny zápasu. Hosté hráli 47 vteřin přesilovku v pěti proti třem a když se jeden z pardubických hráčů vrátil na led, tak udeřili. Přesnou nahrávku na kruh využil Michal Chovan a prostřelil brankáře Růžičku.

V posledním dějství Pardubice stupňovaly tlak. Ve 48. minutě si i domácí hokejisté zahráli dvojnásobnou přesilovku, ale střely P. Sýkory a Čáslavy do sítě neprošly. Napětí v hale ještě vystupňovala potyčka Rolinka s bekem Pavlinem.

Krátce potom se Dynamo dočkalo. Obránce Schaus zpoza branky našel Davida Tomáška, z jehož hokejky se puk přehoupl za Kváču do sítě. V další šanci neuspěli Nahodil se Zadinou, v závěru pak přišel tvrdý direkt Jihočechů. Hráči Motoru hráli přesilovku, když Luboš Rob takřka z nulového úhlu překonal Růžičku.

Další zápas baráže
Karlovy Vary - Jihlava 3:4.

Tabulka
1. Dukla  Jihlava    4:3     3
2. Č. Budějovice    2:1     3
3. Karlovy Vary      3:4     0
4. Pardubice          1:2     0

Příště se hraje (pátek 31. března):
Jihlava - Pardubice, České Budějovice - Karlovy Vary.