„Upřímně řečeno, nejsem moc příznivkyní zájezdových představení, přestože je samozřejmě také dělám a vím, že když člověk dojede za diváky, tak jsou za to vděční,“ řekla herečka, moderátorka a zpěvačka Kateřina Brožová, která před časem zavítala do pardubického Kulturního domu Hronovická s představením pražského Divadla Palace Dohazovač.

„Jelikož jsem sama maminkou, není pro mě jednoduché jezdit po různých místech naší republiky. Myslím si, že diváky v poslední době docela dost hýčkáme. Osobně jsem raději, když třeba v případě divadelního představení publikum přijede do domácího prostředí herců, na které jsou zvyklí. Není to snad naše zhýčkanost a lenost, ale každý prostor má určité parametry a někdy například rozměry jeviště plně nevyhovují tomu, jak je vyrobená dekorace. Zvláště v případě konverzačních komedií, jako je například Dohazovač, to pak hercům může přinést řadu nepříjemných překvapení,“ poznamenala Kateřina Brožová, která ve hře amerického spisovatele Lawrence Romana ztvárnila bohatou manažerku Stevie Millsovou, jež se pro samou práci nestačila vdát.

„Mnoho dnešních úspěšných žen se dostává do této pozice, že jsou úspěšné, bohaté, ale také třeba opuštěné,“ prohlásila hvězda seriálu televize Nova Pojišťovna štěstí.

„Tím, že se některé ženy snaží realizovat své vlastní touhy a pracovní cíle, může se jim taková věc klidně stát,“ pokračovala známá herečka.
„Dohazovač je velmi chytrá hra, hezky napsaná, s poměrně jednoduchou zápletkou. Není to žádná plytká konverzační komedie, je v ní hodně životního moudra. Pro mě je zajímavá také tím, že zde mám roli, která trochu vybočuje z těch, do nichž bývám obvykle obsazována. Hraji velmi tvrdou, skoro až mužatkovitou dámu z obchodní branže, což je mi osobně velmi cizí, ale na druhou stranu je to velká herecká výzva. Navíc se v této inscenaci potkávám se skvělými kolegy, jako je Miloslav Mejzlík, Dana Syslová, Aleš Procházka či Richard Trsťan,“ uzavřela Kateřina Brožová.