„Pilotní ročník této prodejní výstavy na našem Zastoupení v Bruselu zaznamenal velkou návštěvnost jak Čechů, tak i cizinců pracujících v institucích Evropské unie. Pomohl nám neformálním způsobem navázat nové kontakty a zároveň zviditelnit náš kraj v zahraničí jako region kreativních lidí s originálními nápady," konstatovala spolupořadatelka Karolína Brennerová, vedoucí Zastoupení Pardubického kraje v Bruselu.
Na akci své originální výrobky vystavovala mimo jiné i mladá návrhářka luxusních kabelek a doplňků Denisa Adolfová, která je z Pardubic, ale momentálně žije a tvoří v Bruselu. Uvedla, že pro ni jako mladou návrhářku byla tato akce velkým přínosem

Specifická klientela

„Našla jsem tu specifickou klientelu a zjistila, že již i Češi se začínají otevírat zboží českého originálního designu," sdělila Denisa Adolfová.

Hodnotné kousky

V Bruselu byly k vidění hodnotné módní kousky a doplňky mladých českých designérů a módních návrhářek.
Akce byla speciální také díky tomu, že všechny prezentované produkty zde mohli zájemci zakoupit.

„Této nabídky využilo velké množství návštěvníků, kteří tak mohli tímto nákupem potěšit nejen sebe, ale v době předvánoční i své blízké," informovala náš Deník Karolína Brennerová.
Spokojenost s výsledkem Czech Fashion & Design Weekendu vyjádřili i samotní vystavující designéři. Velmi oceňovali především možnost prezentace svých děl v zahraničí i velkou návštěvnost.t