VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Chcete se dobře najíst a ještě se něco přiučit od vyhlášených kuchařů?

Pardubice – Pardubický Deník pro vás ve spolupráci s restaurantem Bonté přichystal další exkluzivní soutěž!

7.1.2011
SDÍLEJ:

Ilustrační foto.Foto: DENÍK/Jan Jelínek

Uzávěrka byla prodloužena!

Vybraní čtenáři budou zapojeni do unikátního projektu zvaného Vaříme s Deníkem.
A o co vlastně jde? Ti, kteří budou mít chuť se jej zúčastnit, musí nejprve na e–mail pardubicky@denik.cz odpovědět do neděle 9. ledna 2011 do dvanácti hodin na otázku „Co pro vás bylo nejsilnějším kulinářským zážitkem?“ a přidat navrch jeden svůj oblíbený recept, to vše maximálně v rozsahu standardizované čtvrtstrany (ale stačí klidně i pár řádků). Nezapomeňte uvést celé své jméno a příjmení, mobil a také heslo „Vaříme s Deníkem“.
Ti nejšťastnější, které vybereme, pak budou mít možnost vidět v akci špičkové kuchaře, jak chystají různá nápaditá jídla.

„Nabídka bude skutečně bohatá – od čerstvých ryb až po jihoamerické steaky,“ slibuje čtenářům spolumajitel pardubického restaurantu Bonté Pavel Beneš.

Do přípravy se budou moci vybraní čtenáři jednou týdně po dobu jednoho měsíce sami aktivně zapojit a současně diskutovat s kuchaři restaurantu Bonté o všem, co je zajímá. „Domníváme se, že toto nahlédnutí pod pokličku by pro ně mohlo být atraktivní,“ je přesvědčen Pavel Beneš.
Koneckonců, i vy, čtenáři našeho Deníku, jste se o vaření vždycky zajímali, rádi jste zkoušeli nové recepty a chutě, tak proč bychom vám je nyní touto formou nedopřáli…

Večer bohatý na kulinářské zážitky

Jsme přesvědčeni o tom, že právě tento projekt vám umožní strávit ve vyhlášené restauraci velmi příjemný večer, který bude bohatý na kulinářské zážitky. „Nejen, že se zde účastníci této soutěže dobře a navíc úplně zadarmo nají, ale dozví se tu i spoustu užitečných informací, které se jim třeba budou hodit také v jejich kuchyni. A pak se o své zkušenosti budou moci podělit také se čtenáři Deníku,“ podotýká spolumajitel pardubického restaurantu Bonté Pavel Beneš.

Autor: Tomáš Dvořák

7.1.2011 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:
Česko zpívá koledy v Pardubicích
33

Stovky lidí na Pardubicku spojily tóny koled

Ilustrační foto

Pardubičtí florbalisté sebrali hrobníkovi klíč od skladu s nářadím...

U Býště hořel kamion s kuřaty

Býšť - Kamion s nákladem kuřat hořel dnes nad ránem na silnici u Býště. Zvířat bylo přibližně šest tisíc. Zhruba polovina kuřat přežila, jsou ale kontaminovaná zplodinami hoření a pravděpodobně poputují do kafilerie.    

Tři lidé utrpěli popáleniny při požáru v Poličských strojírnách

Polička - O půl desáté ráno museli hasiči zasahovat v Poličských strojírnách na Bořinách. V areálu hořel bezdýmný střelný prach.

Pardubická autorka podepíše svou knihu o zdravé stravě

Pardubice – Knihkupectví Kosmas na Pernštýnském náměstí pořádá ve čtvrtek od 17 hodin autogramiádu pardubické autorky Karolíny Hrubešové, jejíž kniha o zdravém stravování vede v žebříčku novinek v předprodeji knižního distributora Kosmas.

Rohovládova Bělá? Posílený kádr a skvělá parta

/FOTBALOVÁ HODNOCENÍ/ -  Dohrávky jim nesvědčily… Pokukovali po bedně ale jejich bodové výkony v samotném závěru je srazily „až“ na šestou příčku. JAROSLAV NOVÁK, trenér TJ Sokol Rohovládova Bělá je přesto s podzimem spokojen.

Vážení čtenáři,

náš web Deník.cz přechází kompletně pod zabezpečený protokol, který výrazně zlepší bezpečnost při procházení našich webů.

Z důvodu přechodu je nutné se znovu přihlásit k odběru upozornění na nejnovější zprávy - klikněte na tlačítko "Povolit", kterým si zajistíte odběr zpráv i do budoucna.

Děkujeme za pochopení.

POVOLIT