Po loňském úspěchu hry Norway.Today nyní v Kostelci nad Orlicí na přehlídce Audimafor bodoval s insce〜nací Shopping and Fucking režiséra Petra Kouby.
„Hra patří do kategorie coolness a herci prokázali, že novým tématům velmi dobře rozumějí. Inscenace je skandální, šokující, ale přesně splňuje podmínky cool dramatiky a navíc je plná naprosto dokonalých hereckých výkonů,“ prohlásil porotce Vladimír Hulec. Závěrečné vyhlašování výsledků jeho slova potvrdilo. Jana Tichá si odnesla cenu za nejlepší ženský herecký výkon festivalu. Hra o „nakupování a šoustání“ si vysloužila postup na národní přehlídku alternativního divadla v Písku. Byla zařazena i do užšího výběru na mezinárodní přehlídky kategorie ITA/AITA.
Inscenace Barbi ví, jak na to zabodovala na festivalu Zlom vaz v České Třebové. „Letos si Pardubičtí vybrali italskou hru s nádechem morality a my jsme čekali, jak se se čtyřicet let starým textem popasují. A byli jsme mile překvapeni,“ řekl porotce Karel Semerád. „Exil je sice soubor neprofesionální, ale s naprosto dokonalými, vyzrálými a plnohodnotnými hereckými představiteli,“ pravil jeho kolega František Laurin.
Pardubický soubor si z České Třebové odvezl cenu za nejlepší herecké výkony (Kateřina Formánková, Ladislav Marek u poroty a Ladislav Marek s Petrem Koubou u publika) a stal se rovněž vítězem celé divácké ankety.