Hlavní menu se divákům bude servírovat od devatenácti hodin. Zřejmě největší hvězdou bude známý folkový písničkář František Nedvěd se skupinou Druhé podání.

Do Živanic si to „přisupí“ rovněž nestárnoucí královéhradecká skupina Lokálka. Návštěníkům se představí též pardubická formace Pidilidi.

Pro potěšení oka si pořadatelé přichystali atraktivní módní přehlídku spodního prádla, plavek a sportovního oblečení.

„Mezi modelkami bude i Česká miss 2006 Renata Langmannová, která se zúčastní také následné autogramiády,“ poznamenal Pavel Uhlíř.

„Podpisy budou rozdávat rovněž hráči basketbalového klubu BK Synthesia Pardubice,“ informoval náš Deník organizátor živanického večera.

Jeho součástí bude i kaskadérská show skupiny Extrem Cascaders, která bude publiku prezentovat své umění jak v autech, tak na čtyřkolkách.

Programem se bude prolínat SMS soutěž o hodnotné ceny. „Ve hře je též výhra v podobě luxusní limuzíny či vozu v maximální hodnotě půl milionu korun,“ uvedl Pavel Uhlíř.

Výtěžek z akce poputuje na konto dětského oddělení pardubické krajské nemocnice.

Pro návštěvníky je zajištěna i kyvadlová doprava z Pardubic do Živanic a zpět. Odjezdy autobusů budou ze zastávky Hůrka v 16, 17, 18 a 19 hodin.

Více informací najdete ZDE.