V těchto dnech byl zahájen předprodej vstupenek na koncert hudebních hvězd 90. let – zpěváka Haddawaye a formace East 17.

Na pódiu v pardubickém Ideonu s nimi 6. května vystoupí také česká skupina Verona. Celý večer se ponese v diskotékovém stylu 90. let, o to se postará i moderátor a DJ Pavel Cejnar.

V projektu We love 90´s se představí britský boy band East 17, který nezapomenutelnými songy válcoval hitparády před dvaceti lety. Uslyšíte hity jako Stay Another Day či House Of Love.

Další hvězdou bude v Ideonu jednapadesátiletý trinidadský zpěvák Haddaway, který obsazoval přední příčky hitparád s písněmi Life, What Is Love nebo I Miss You.

Verona je zvědavá i na formaci East 17

Světové hvězdy doplní česká hudební skupina Verona. Zpěvačka Markéta Plecháčová (Jakšlová) s Petrem Fiderem se představí s hity jako Náhodou, Nejsi sám nebo Krásnej den.

Markéta k chystanému projektu We love 90´s řekla: „Během minulého roku jsme vystupovali na dvou akcích podobného typu a vždycky to byla podařená party. Předpokládám, že i v Pardubicích by se to mohlo hezky vydařit a publikum si užije všechny vystupující interprety na maximum". S Haddawayem už Markéta v minulosti vystupovala. „Tentokrát jsem zvědavá na East 17. Ráda zavzpomínám na dětství, nebo rané mladí, kdy jejich písničky létaly éterem rádií," přiznala zpěvačka a přislíbila, že v pardubickém Ideonu zahrají s Veronou své největší hity.

Verona vznikla v roce 2002 a vydala již šest CD.

„Zazní jak písně z našich začátků, tak určitě i ty novější. Pravděpodobně složíme naše vystoupení pouze ze singlů, aby je co nejvíce lidí znalo," dodala členka Verony.
Skladbami 90. let bude po celý večer zásobovat publikum také známý pardubický moderátor a DJ Pavel Cejnar.

„Já jsem osobně zastydl v devadesátých letech, a proto pro mě projekt We Love 90´s znamená jednu z nejlepších akcí v roce 2016. Moc se těším, že zavzpomínáme. Minulý rok jsem na podobné akci hrál a bylo to doslova boží!," nešetřil chválou Pavel Cejnar.

„Těším se na East 17, ty jsem nikdy živě neviděl. Jsem zvědavý hlavně na hit House Of Love, protože ten je od nich můj nej. S Haddawayem jsem v minulém roce vystupoval dvakrát a musím říci, že je to bombarďák se vším všudy. Miluji film Noc v Roxbury, ke kterému Haddaway nazpíval titulní píseň What Is Love. Přijďte a uvidíte, že Haddaway rozhodně nezklame ani vás," slíbil Pavel Cejnar.

V těchto dnech byl spuštěn předprodej vstupenek na tuto výjimečnou akci.

Prvních 700 zájemců zakoupí lístky za zvýhodněnou cenu 460 korun. Další si už budou muset připlatit.