„Je vždycky příjemnější, když lidé mají písničky naposlouchané, než když člověk má vyjet na turné hned po vydání desky,“ domnívá se známý zpěvák a kytarista.

Zahraje své nové, ale istarší pecky

Na všech koncertech turné se Michal Hrůza se svou skupinou chystá zahrát vyvážený mix nových istarších skladeb.

„Ty starší jsou natolik známé, že si je lidé zpívají sami, což je skvělý pocit, ale ty nové jsou aktuální a pochopitelně nás baví,“ řekl MichalHrůza.

„Navíc skapelou jsem si víc jistý, jako bych to netáhl sám. Zostatních členů cítím podporu, dodává mi to jistotu a můžu se pak mnohem víc soustředit na komunikaci slidmi,“ poznamenal známý zpěvák.

Kdo bude hostem jarního turné?

Jako host jeho turné se představí skupina Photolab, která má ve svém kontě například písně kfilmu Pusinky, mimo jiné například skladby Sunday&Monday a Ecstasy of Amsterdam. Zpěvačkou této formace je účastnice oblíbené pěvecké soutěže Česko hledá SuperStar Magdalena Šalamounovou, kytaristou pak Pardubák a.m. almela, který spolupracuje také sAnetou Langerovou a formací Ecstasy Of Saint Theresa.

Na Hrůzově pražském koncertě by měla hostovat zpěvačka Lenka Dusilová, která sMichalem natočila úspěšný singlový duet Kovbojská.

„Ostatní hosty prozrazovat nebudu, protože je to zatím otevřené a nerad bych něco sliboval. Ale samozřejmě pokud budou mít lidé chuť a čas poslechnout si naše písně, ať už ty starší nebo ty nejnovější, nesmí prostě chybět na Bílá velryba Tour 2008,“ nechal se slyšet Michal Hrůza, který si nedávno vysloužil nominaci na Hudební ceny Óčka 2007vkategorii Domácí zpěvákroku.

Kdy a kde bude na východě Čech?

Kde všude se bývalý lídr pardubických Ready Kirken při svém chystaném turné po českých luzích a hájích objeví?

„Turné by mělo začít na východě Čech, a to v26.března vMěstském divadle Dr. Josefa Čížka vNáchodě. VPardubicích se objevíme 4.dubna vhudebním klubu Žlutý pes. Celé turné vyvrcholí 16.května vChebu,“ podotkl známý zpěvák. „Součástí tohoto turné bude ijeden výjimečý dvojkoncert sAnetou Langerovou. Uskuteční se 19.dubna vBřeclavi,“ podotkl Michal Hrůza.