Retro promítání se uskuteční v sobotu v bohdanečské sokolovně.
Zdejší 35 milimetrová promítačka na plátno promítne komedii Revival režisérky Alice Nellis. Film bude v sobotu uveden hned dvakrát, zhlédnout ho můžete od 16 a od 19 hodin.

Čáry a kouzla v Pardubicích
Muzeum kouzel v ulici Jana Palacha v Pardubicích zve v sobotu ve 13 hodin na čarování s kouzelnicí Wendy a čtyřnásobnou držitelkou prvního místa v moderní magii Eliškou. V neděli od 13 hodin vystoupí Charming Duo a nabídne kouzla pro každého.

Operní představení studentů konzervatoře
Studenti pěveckého oddělení Konzervatoře Pardubice si pod vedením režisérky Jany Uherové připravili operní představení. Návštěvníci se mohou těšit na inscenaci Figaro aneb svatba lazebníka sevillského dle předlohy Wolfganga Amadea Mozarta a Gioacchina Rossiniho. Premiéra se uskuteční v neděli 24. března na Malé scéně Východočeského divadla Pardubice v 19 hodin. Představení se dočká opakování na stejném místě v pondělí večer opět od 19 hodin.

Na Hrononovické chystají program pro děti
Kulturním dům Hronovická si na neděli připravil program pro děti. Jedná se o veselé divadelní představení o malém hrdinovi s puntíkovaným šátkem a o jeho kamarádech z knížek Ondřeje Sekory. Příběh o Ferdovi Mravenci a jeho patáliích si mohou s dětmi přijít užít i jejich rodiče. Začátek v 15 hodin.