Nový snímek ještě před celorepublikovou premiérou přijede do města perníku představit početná delegace v čele s Ondřejem Sokolem.
Divadelní režisér, který se proslavil svým účinkováním v televizním pořadu Partička nebo například v seriálu Ordinace v růžové zahradě, může film Krásno považovat právem za svůj. Kromě toho, že jej režíroval a hraje jednu z hlavních rolí, také napsal scénář a spolupracoval i na střihu, hudbě a dalších složkách.

„Jde o tragikomický příběh návratu dvou čtyřicátníků do rodného města. Vychází z reálných událostí v životě režiséra a jeho nejlepšího kamaráda, herce Martina Fingera, který do Pardubic zavítá rovněž," konstatovala PR manažerka filmu Gábina Vágner.
„Adam (Ondřej Sokol) a Michal (Martin Finger), kamarádi z dětství, se po dvaceti letech vracejí do Šumperka, do města, odkud utekli, ale kde stále žije jejich minulost. Michalova matka je mrtvá několik let, Michalův otec umírá v den jejich příjezdu. Přesto chtějí přijít na kloub tomu, zda byl otec opravdu zapleten do smrti matky, kterou našli utopenou v jezeru Krásno, a jakou roli v tom hrála jeho nová žena. Dvojice se rozhodne vzít spravedlnost do vlastních rukou a tím roztočí spirálu nezadržitelných katastrof," nastínila děj černé komedie Gábina Vágner, podle níž do Pardubic zavítají i další protagonisté Krásna Ondřej Malý (policista Dan) a  Jaroslav Plesl (pohřebák Müller).