Tehdy šla pro naše noviny napsat reportáž o průběhu castingu. Nyní bude na stejné akci a na stejném místě znovu. Tentokrát však bude sedět už v porotě jako aktuální Česká Miss World 2012.

Nevídaný kolotoč

Tehdy osmnáctileté studentce Anglického gymnázia  se díky České Miss prakticky přes noc změnil život. V soutěži krásy zaujala nejvíc ze všech finalistek porotu a získala titul Česká Miss World. Poté se kolem blondýnky, která do té doby žila ve Vraclavi u Vysokého Mýta, spustil nevídaný kolotoč, jenž prakticky dodnes neskončil…
„Upřímně řečeno, přijde mi to strašně dávno a hlavně to potvrdilo mou teorii, že naše životy z velké části řídí náš osud a nikdy nevíme, co se může stát. Jsem vděčná redakci  Pardubického deníku za to, jak mě přijala a hlavně, že mě  vyslala na můj asi životní rozhovor," konstatovala už před časem Linda Bartošová.

V porotě i Cejnar

Napodobit její cestu mohou dívky, které se rozhodnou přihlásit do pardubického castingu. Ten se odehraje v AFI Paláci v sobotu 17. listopadu od 14 hodin. Na slečny čekají tři kola – představení porotě, promenáda v plavkách a rozhovor s porotou. V té zasedne kromě aktuální České Miss World i známý pardubický moderátor a DJ Pavel Cejnar a Česká Miss World 2011 Denisa Domanská.

Castingem provede moderátor Petr Vágner. V AFI Paláci vystoupí i Lenka Nová, která zazpívá písně z její sólové desky Psí hodina.
Pardubický casting bude již šestým z celkových čtrnácti. Porota na něm zvolí tři dívky, které postoupí do semifinále České Miss 2013. (pad)