Stane se jí v královéhradeckém Aldisu jedna z dívek, jejichž tváře najdete na naší webové adrese hradecky.denik.cz/miss.

Deset krasavic se bude v téměř tříhodinovém programu ucházet o přízeň poroty, v níž zasedne například někdejší Česká miss Renata Langmanová a finalistky soutěže Miss České republiky Agáta Hanychová, Edita Hortová a Michaela Wostlová .
„Šance dívek jsou podle mě vyrovnané,“ říká předseda poroty a ředitel pořádající agentury Máša Agency Radek Mašík. „Rozhodne jejich charisma, schopnost navázat kontakt s publikem i porotou.“
Program galavečera se bude odvíjet v duchu filmů o neohroženém agentovi 007 Jamesi Bondovi. Bondovky budou připomínat jak volné soutěžní disciplíny jednotlivých dívek, tak muzika, kostýmy a dekorace na pódiu.
 
Divákům se během dnešního večera vedle soutěžících krásných slečen představí i řada umělců. Hostem na pódiu bude taneční skupina T–Bass, Klára Kolomazníková, Kateřina Mátlová, Petr Vojnar a především Vlasta Korec, který bude celý galaprogram moderovat.
 
Miss Královéhradeckého kraje nebude večer jediným titulem, který je takříkajíc ve hře. Na svoje královny čekají také korunky Miss Sympatie a Miss Deník.
„Titul Miss Sympatie je záležitostí diváků a příznivců soutěže, ať už během večera v sále, nebo prostřednictvím hlasování na internetu,“ pokračuje Radek Mašík.
O Miss Deník pak rozhodujete vy, naši čtenáři. Vaše e–maily se jménem vybrané dívky přicházejí na adresu ivana.fricova@denik.cz už několik dní.
O letošních držitelkách obou titulů samozřejmě není rozhodnuto ani v tuto chvíli. Pro Miss Deník hlasujte, pište a posílejte textové zprávy až do sedmnácti hodin. Pro Miss Sympatie můžete hlasovat ještě behem soutěžního večera. Podrobnosti o volbě a způsobu hlasování najdete na adrese www.missvychodnicechy.cz.
Ze středečního galavečera vzejde kromě Miss Královéhradeckého kraje 2007, Miss Sympatie a Miss Deník také pětice dívek, která bude reprezentovat Královéhradecký kraj na finále soutěže Miss východní Čechy 7. prosince v pardubickém Ideonu.
Vstupenky na středeční večer si můžete během dne koupit v Informačním centru na Gočárově třídě, na předprodejním místě v obchodním centru Futurum nebo těsně před akcí v pokladně Aldisu. Začíná se ve 20 hodin!