Programem provede Jiřina Bohdalová a přivítá Gottovy kolegy a přátele. Chybět tak nebude Michal David, Jiří Škorpík, skupina Nightwork nebo  Josef Zíma.

„Naše vystoupení bylo jediným překvapením, o kterém Mistr nevěděl. Vše se to podařilo díky jeho tajemníkovi, Pardubákovi Janu Adamovi, kterému za to moc děkuji," uvedl Jiří Ševčík.

Karel Gott se zase vrátí do Pardubic

Ve stejný den, kdy bude tento pořad odvysílán, tedy v pátek 5. října, Karel Gott zahájí své turné, se kterým ve čtvrtek 8. listopadu přijede i do pardubické ČEZ Areny.„Karel Gott do Pardubic zavítá po dvou letech. Pardubice se stanou jeho osmou koncertní zastávkou na jeho turné, které čítá celkem šestnáct koncertů po Čechách, Moravě a Slovensku," řekl osobní tajemník Karla Gotta Jan Adam.
„Moje současné turné není mým posledním turné. Je prostě jen další částí koncertní šňůry, kterou absolvuji celý život. Letos mne znovu na všech koncertech jako v minulých letech doprovodí Boom!Band Jiřího Dvořáka, tedy formace, se kterou spolupracuji dlouhodobě. Parta výtečných hráčů pod skvělým kapelníkem. Baví nás to spolu," pochvaloval si Karel Gott.
Fanoušci si budou moci poslechnout i písně, které Karel Gott už několik let nezpíval.
Zpěvák na svém turné přivítá hned několik hostů.

Hosty Absolonová, Dasha i Gunčíková

„Na minulém turné jsem se o pódium dělil s operní divou Evou Urbanovou, tentokrát jsou mými hosty hned tři mladé, krásné a hlavně výtečně zpívající dámy – Monika Absolonová, Dasha a Gabriela Gunčíková. Se všemi si zazpívám také duet a v několika písních se představíme společně," popsal Karel Gott.
Na této akci vystoupí také dívčí taneční soubor La Clave de Osha kubánské choreografky a tanečnice Doris Martinez. Lenka Štěpánková