Hlavní protagonisté oblíbené televizní show Partička se ve středu večer hned dvakrát objevili před publikem v beznadějně vyprodaném Kongresovém sále pardubického AFI Paláce.

Mistři improvizace

Známí herci Richard Genzer, Michal Suchánek a Ondřej Sokol se tentokrát posílili o Aleše Hámu, který nahradil obvyklého kolegu Igora Chmelu. Společně pak obecenstvu naservírovali pozoruhodný improvizační mix a potvrdili, že jsou v tomto oboru skutečnými mistry.

V podvečerní repríze vzbudila zřejmě největší ohlas píseň o zákulisí oslav pardubického hokejového titulu, v níž hlavní roli hrál majitel klubu Roman Šmidberský.
Partička trefně glosovala i konec generálního manažera pardubického hokejového klubu Zbyňka Kusého a jeho přestup do fotbalové Slavie.
To brankář Dominik Hašek si prý musí vzít vždycky prášek, když nechytí puk a Ota Janecký zase podle Partičky „rád skákal na ženský".

V jedné ze scének se pak diváci měli možnost dozvědět pikantní podrobnosti o tom, jak se Michal Suchánek v Pardubicích seznámil se svou současnou manželkou. „To je pravda, moje žena je skutečně odtud," přiznal „Suchoš", ale odmítl, že by se tak stalo podle scénáře, který si na místě vymysleli ostatní kolegové.
Hodně zabrat pak dala Ondřeji Sokolovi hra, při níž měl jako televizní reportér odhalit britskou princeznu Dianu.

Rituály popelářů

To Aleš Háma poměrně rychle poznal, že měl u Richarda Genzera reklamovat plastickou operaci svých uší.
Ondřej Sokol a Michal Suchánek pak v AFI Paláci přiblížili pro mnohé překvapivé „orální" rituály popelářů.

V roli živých kulis se pak „Suchošovi" zrovna moc nelíbilo, zvláště když měl hrát schod, na který si právě stoupá „Geňa"…
Hlavní cíl – pobavit pardubické publikum – však všichni beze zbytku vyplnili…