Řada lidí ví, že bronzová olympijská medailistka a mistryně světa v trojskoku je rovněž zdatnou basketbalistkou  a tanečnicí, což dokázala i účastí v televizní taneční soutěži StarDance aneb Když hvězdy tančí. A ti, kdo dorazili ve středu večer na Pernštýnské náměstí, kde se konala pardubická část projektu Česko zpívá koledy, už vědí, že je i velmi dobrou zpěvačkou.
Společně s muzikálovým zpěvákem Marianem Vojtkem, moderátorkou Petrou Beránkovou, pěveckým sborem Orfeus a dětmi ze zdechovické základní školy si ve velkém finále zazpívala píseň Vánoce, Vánoce přicházejí.

Kolikrát v životě jste veřejně zpívala na pódiu?

V Pardubicích to byla moje pěvecká premiéra. Musím říct, že mě to bavilo. Možná i proto, že jsem kolem sebe měla skvělé zpěváky.

Jak jste vnímala atmosféru na Pernštýnském náměstí při akci Česko zpívá koledy?
Atmosféra byla úžasná. Myslím, že tato akce dokázala navodit tu správnou vánoční atmosféru. Člověk se alespoň může v uspěchané době na chvíli zastavit, zvolnit a užít si společně čas zpěvem těch nejkrásnějších koled.

Proč jste rozhodla ji  podpořit?

Vánoce mám moc ráda se všemi zvyky a tradicemi a koledy jsou jejich nedílnou součástí.  Proto mě těší, že tato akce existuje. Měla jsem radost i z výběru koled, které se ve středu večer zpívaly. Došlo totiž i na mou nejoblíbenější – Nesem vám noviny.

V Pardubicích jste ve středu zavítala i do školy Svítání…

To byla také velmi příjemná akce. S dětmi jsem si zatančila jive. To bylo moc milé.