Multiplex Cinema City, který se nachází v prostorách Paláce Pardubice na Masarykově náměstí, si k předpremiéře této pohádky nachystal pro všechny malé i velké návštěvníky speciální akci nazvanou Pojďte s námi do pohádky.

Pokud v neděli přijdete, uvidíte nejen předpremiéru této pohádky, ale čeká na vás a vaše ratolesti opravdu autentická pohádková neděle.

Těšit se můžete na kostýmy a rekvizity z této pohádky, soutěže a spoustu zábavy.

Děti i dospělí si mohou prohlédnout postavy v kostýmech a rekvizity z pohádky Řachanda. „Dojde též na filmové soutěže i zábavnou foto stěnu, ze které jistě pořídíte krásné vzpomínky do rodinného alba," uvedla za pořadatele akce Barbora Samková.
„Dokonalou čarovnou atmosféru vykouzlíte také tím, že přivedete svoje ratolesti v kostýmech. Všichni malí princové a princezny, ježibaby i královny jsou vítány," podotkla Barbora Samková.

Pomyslnou třešničkou na dortu pak bude předpremiéra nové české pohádky Řachanda. Ta vypráví příběh o rozmazlené princezně a dvou kamarádech, co se neživí úplně poctivě.

V tomto příběhu objevíte mnoho kouzelných postav, za kterými se skrývají přední čeští herci, jako jsou například Bolek Polívka, Vilma Cibulková, Oldřich Kaiser, Jan Hrušínský, Petr Čtvrtníček a v hlavní roli Denisa Pfauserová.

Žít Řachandou bude Cinema City celou neděli. Začátek samotné projekce pak bude ve 14:50 hodin.