Známá pardubická moderátorka Petra Polanská je v šestém měsíci těhotenství!

Aby těch změn v jejím životě nebylo málo, od září moderuje zprávy na České televizi.

„Byl to můj sen, který jsem si splnila. Nemám však touhu kvůli němu bydlet v Praze a denně se objevovat na obrazovce. Proto tam mám jen pár směn, i když pan šéfredaktor si přál, aby jich bylo víc,“ konstatovala Petra Polanská, která se velmi rychle dostala i do prestižního Dobrého rána. „Ranní vstávání ale není nic pro mě,“ přiznala s úsměvem.

„Když mám směnu, tak vysílám každou půlhodinu na ČT24. Některé zprávy jsou pak společné s ČT1,“ popisovala Petra Polanská. „Příprava je poměrně náročná, ale naštěstí máme k dispozici široký tým spolupracovníků,“ podotkla.

„Zprávy na veřejnoprávní televizi mi přijdou profesionální. Na Novu bych asi nešla, i když jsem nedávno dostala nabídku od jejího regionálního studia. Ale na to, abych jezdila k nehodám a sledovala lidské tragédie, nemám žaludek,“ řekla Petra Polanská, která si zároveň ponechala práci v rozhlase. „V televizi se mohou změnit lidi, někomu se znelíbím a budu bez rozhlasu i televize. Práce v rádiu mě baví a nerada bych se s ní loučila,“ prohlásila moderátorka, jež bude zítra od 19.30 hodin provázet 8. společným reprezentačním plesem Českého rozhlasu Pardubice a Krajské hospodářské komory. Ten se koná v pardubickém ABC klubu. Jeho hlavní hvězdou bude zpěvačka Hana Zagorová.