Bohužel se tento „záskok“ všem nelíbil. „Překvapil mě nulový zájem o diváka – pořadatelé věděli den předem, že pan Klepl nepřijede, ale nikdo nás o této změně neinformoval. V KD Hronovická jsem byla opravdu naposledy,“ rozhořčila se Ivana Sovová.

„Nikdo se lidem neomluvil, nenabídl náhradní termín, ani možnost vrácení části vstupného,“ přidal se Jan Novotný.

„Pokud by se našli čtenáři zklamaní nad neúčastí pana Klepla, věřte, že s ohledem na účast jinak vytížené paní Holubové představení nebylo možné přesouvat nebo rušit,“ uvedl pořadatel Petr Baláž.

Nejen nepřítomnost pana Klepla, ale také moderátor Václav Daniel Kosík byl trnem v oku mnoha přítomných. „Slovo moderátor je v tomto případě silně nadsazené,“ uváděli někteří diváci.

 

Reakce diváků

Dobrý den, na včerejší večer jsem měla zakoupeny vstupenky do Kulturního domu Hronovická, na talk show Evy Holubové a Boba Klepla. V 19 hodin začal program a člověk, který večerem provázel, nás informoval, že pan Klepl mu den předem volal, že nepřijde, že je nemocen. Tento člověk nám sdělil, že celé představení zachránil a že mezi námi vítá svého kamaráda, Petra Rezka. O nesrovnatelné popularitě mezi panem Rezkem a Bobem Kleplem snad není nutné se rozepisovat. To vzalo mnohým lidem náladu a někteří se i zvedli a odešli. Překvapil mě nulový zájem o diváka - věděli den předem, že pan Klepl nepřijede, ale informaci neumístili ani na webové stránky, nebyla ani před vstupem do KD a u vstupu nás o tom rovněž nikdo neinformoval. Pan Klepl prý přijede s někým jiným na jaře, takže ho jistě uvidíte - jenže za další peníze. Na představení jsme šli ve čtyřech lidech, celková cena vstupenek byla 1.160,- Kč (!!!). V KD Hronovická jsem byla opravdu naposledy. Ilona Sovová

Dobrý večer! Právě jsem se vrátil z KD Hronovická, kde dnes měla vystoupit Eva Holubová a Bob Klepl. Pan Klepl bohužel nedorazil a místo něj přišel o deset tříd horší pan Petr Rezek. Ačkoli člověk, který prováděl celým programem (v jeho případě je slovo \"moderátor\" nadřazené), řekl, že věděl již včera, že pan Klepl nepřijede, nikdo se neobtěžoval diváky informovat o změně programu. Např. při vstupu do KD Hronovická, na webu apod. Částka 290,- Kč není právě malá, nehledě na to, že na taková představení se většinou chodí v párech, tudíž je vstupné dvojnásobné. Takový postup, který naprosto ignoruje přání diváka, je absolutně nepřípustný! Nikdo se lidem neomluvil, nenabídl náhradní termín, možnost vrácení části vstupného apod. Takové jednání se mě hluboce dotklo a v KD Hronovická jsem byl dnes po pěti letech poprvé a naposledy. Jan Novotný