Máte jedinečnou možnost zapojit se do unikátního projektu, který přináší Pardubický deník ve spolupráci s kadeřnickým a solárním studiem Sun City.
Po akcích, které nesly názvy Proměny a Mládněte s Deníkem a měly mezi vámi velký úspěch, se nyní můžete stát Hvězdou plesu.
Blíží se sezona plesů, a to vyžaduje správné šaty, atraktivní účes, módní opálení a správné nalíčení. To vše nyní můžete mít zcela zdarma!
Tento unikátní projekt udělá na jediný večer z každé popelky hvězdu plesu.

Profesionální péče

Po několik týdnů vám proto budeme nabízet tipy, jak si poradit s přípravami na ples.
Komplexní poradenství v oblasti krásy vám zprostředkuje náš dlouholetý partner – kadeřnické a solární studio Sun City.
Dozvíte se informace o nejnovějších trendech v účesové tvorbě a líčení. Do tohoto umění vás zasvětí Miss Aerobik 2007 Monika Janků, která je tváří celého projektu.
„V neposlední řadě vám poradíme, jak se krásně, přirozeně a bezpečně opálit. Naším společným cílem jste vy – abyste byla nádherně učesaná, dokonale nalíčená, přirozeně opálená, prostě hvězda plesu," prohlásila Lenka Kárychová z kadeřnického a solárního studia Sun City.

Každý měsíc se dvě naše čtenářky mohou stát hvězdami plesu, a to zcela zdarma. Neváhejte a soutěžte s Deníkem o kompletní péči a přípravu na vámi vybraný ples!
Dvě výherkyně budou moci absolvovat opalovací program, zkoušku účesu i líčení a v „den D" z nich odborníci z kadeřnického a solárního studia Sun City udělají opravdové a dokonalé hvězdy plesu.

Uzávěrka v pondělí!

Do prvního kola soutěže se můžete přihlašovat již nyní. Svou fotografii a své krátké představení zasílejte na e-mailovou adresu martina.vosahlova@denik.cz.
Ale pospěšte si, první kolo přihlášek se uzavírá již v pondělí 10. prosince! Hvězdami plesu se pak naše dvě výherkyně stanou v sobotu 12. ledna 2013. (mm, len)