Pardubice – Jedinečný projekt Česko zpívá koledy ve středu 10. prosince od osmnácti hodin spojí celou republiku.

Lidé se budou moci zastavit a společně si zazpívat klasické vánoční koledy, ale nejen to. Společně s Deníkem také nasát tu správnou atmosféru přicházejících Vánoc.

Vyhřívaný stan

Na pardubickém Pernštýnském náměstí se představí zpěvák Petr Kotvald, pěvecký sbor Continuo a děti ze školy Svítání. Moderátory akce budou Petra Beránková, rozená Polanská a Jiří Ševčík.
Pro účinkující bude na Pernštýnském náměstí k dispozici i vyhřívaný stan, který dodá společnost, jejímiž šéfy jsou Jan Koubek a Matěj Vlček.

„V Pardubicích jsme byli od samého začátku tohoto projektu. Líbí se nám, má u lidí ohlas a účinkující náš vyhřívaný stan v zimě velmi kvitují. To všechno jsou důvody, proč se této akce opět rádi zúčastníme," řekl Jan Koubek, jehož společnost zajišťuje převážně nápojový catering po celé republice na nejrůznějších festivalech, plesech či soukromých akcích.

Těší se na koledy

„Advent je pro nás symbolem blížících se Vánoc. A k ním pochopitelně patří i koledy. Těším se, až se je všichni společně na Pernštýnském náměstí zazpíváme," konstatoval Jan Koubek, u něhož prý mezi koledami jasně vede „hymna Deníku" – Nesem vám noviny…

„Vánoce u nás vypadají klasicky. Ke štědrovečerní večeři máme kapra, nemůže chybět ani živý stromeček. Na druhu nezáleží. Musí vypadat hezky," usmál se Jan Koubek.