„Zajímavé je, že například při projekci romanticky laděného snímku Elizabethtown šly nejvíce na odbyt sladké palačinky. Naopak v neděli večer, kdy jsme promítali slavný americký western Pat Garrett a Billy The Kid, byl zase větší zájem o steaky. Těžko říct, jestli to byla náhoda, nebo zda o chuti návštěvníků spolurozhodují i uváděné filmy,“ konstatoval s úsměvem Jan Motyčka, jeden z provozovatelů Pardubického letního kina Pernštejn, které má v úterý od 21.30 hodin na programu britský snímek Confetti.

„Tento film vypráví příběh tří mladých párů, které se snaží zuby nehty zvítězit v soutěži časopisu Confetti Magazine o nejoriginálnější svatbu roku. V sázce je dům snů v hodnotě pět set tisíc liber, fotografie na titulní straně dalšího čísla a v neposlední řadě nejdůležitější den v jejich životech,“ přiblížil děj příběhu Jan Motyčka.

„Tři páry - Matta a Samanthu (Martin Freeman a Jessica Stevensonová), Josefa a Isabelle (Stephen Mangan a Meredith MacNeillová) a Michaela a Joannu (Robert Webb a Olivia Colmanová) - začínáme sledovat ve vzrušujícím okamžiku, kdy jsou vybráni, aby se stali účastníky závěrečného klání, a zůstáváme s nimi v průběhu rušných příprav až do velkolepého finále,“ poznamenal provozovatel Pardubického letního kina na adresu stominutového snímku.