„Pojednává o pohledné třicátnici Sherry (hraje ji Maggie Gyllenhaalová), která má za sebou temnou minulost. Kvůli drogám a krádežím si odseděla tři roky ve vězení, z něhož je právě propuštěna. S cejchem bývalé trestankyně, zlodějky a feťačky pro ni není zrovna jednoduché najít si práci,“ uvedl jeden z provozovatelů Pardubického letního kina Pernštejn Jan Motyčka.

„Sherry nezbývá, než zapomenout na zbytek cti a když je potřeba, nabídnout v rámci existence i své tělo. Podobným situacím už umí v životě čelit. Na ztrátu blízkého vztahu se svou malou dcerkou ale připravená zdaleka není. Dcera, kterou po celý její život vychovával Sherryin bratr se svou ženou, sice zpočátku reaguje velmi vstřícně, ale pod vlivem ,náhradní matky’ se skutečné matce začne znovu odcizovat. Sherry tak pomalu ztrácí jediný smysluplný bod svého života,“ uvedl Jan Motyčka.

Drsný příběh o lidských selháních, rigidní společnosti a úporné snaze přes všechny omyly a těžkosti v životě obstát je podle slov režisérky inspirován reálným osudem její kamarádky z dětství.