„V takovou účast jsme nedoufali ani v těch nejtajnějších snech,“ řekl jeden z provozovatelů Pardubického letního kina Pernštejn Jan Motyčka.

„Byli jsme moc rádi, že se v letním kině znovu objevili zástupci všech generací. Potěšilo nás, že se skvěle bavili jak malé děti, kterých bylo na druhém pokračování Doby ledové skutečně hodně, tak i teenageři, ale též střední a starší generace,“ uvedl Jan Motyčka.

„O to víc nás mrzel technický problém, který se během promítání tohoto snímku přihodil,“ sdělil provozovatel Pardubického letního kina.

V jedné z nejdramatičtějších částí „dvojky“ Doby ledové na chvíli přestal jít zvuk. Poté na pár minut zmizel i obraz. Přestože se v Tyršových sadech ozval též pískot, většina návštěvníků trpělivě čekala na to, až se závada opraví a bude se moci dál promítat. Když k tomu skutečně došlo, zněl letním kinem potlesk.

„Chtěli bychom se všem divákům za tento krátký výpadek omluvit a zároveň poděkovat za pochopení,“ nechal se slyšet Jan Motyčka a dodal, že v pátek bude v Tyršových sadech od 21.30 hodin k vidění zcela zdarma snímek Walk the Line.