„Byl to mimořádný zážitek hned z několika důvodů. Kromě zajímavého filmu jsem měl možnost ochutnat vynikající steak, popcorn i kvalitní víno," pochlubil se Deníku.
„Velmi mile mě překvapil i výtečný servis. Personál Pardubického letního kina se o nás během promítání v Tyršových sadech dokonale staral. Připadali jsme si skoro jako celebrity z Hollywoodu," usmíval se výherce.

Vyhrajte další zážitek zcela zdarma!
Jaký bude další zážitek? Půjde o romantický večer v letním kině! „Můžete ho prožít pod hvězdnou oblohou při sledování hvězd stříbrného plátna," řekl Jan Motyčka, promotér Pardubického letního kina, které je nejnavštěvovanějším prázdninovým projektem regionu a zároveň největším letním kinem v České republice. Výjimečné je i speciální dramaturgickou skladbou programu, umístěním v unikátních prostorách Tyršových sadů a absencí vstupného. Chcete-li vyhrát tento zážitek, odpovězte do pondělní 10. hodiny na e-mail: martina.vosahlova@denik.cz na otázku: „Jaké je vstupné do letního kina?". Uveďte jméno, mobil a heslo: „Zážitky".